Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
bety:
MEGAPETRECERE,superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!Am reusit sa trimitem ploaia la Bucuresti, NU STIU DE LA CE? DE LA BUCURIA REVEDERII,DE LA ORGANIZAREA PERFECTA,DE LA MUZICA,DANS SAU APEROLUL lui GIGI,de la tot am facut febra peste tot,reflexoterpie in iarba,distractie maxima,(nici nu mai multumesc organizatorilor ca au facut-o cei de mai sus) FELICITARI!!!!
o saptamana minunata tuturor!
fortuna777:
cred ca sunteti grozavi cu totii si niste oameni minunati :)
nu pot sa nu ma intreb ce rasunet ar avea o asa iesire in aerul proaspat de la poalele muntelui Ceahlaul ??? ;)nici nu banuiti cum se aude ecoul acolo :D... Cheile Bicazului s-ar bucura sa va incuie putin pe drumurile lor intortocheate, iar frumusetea Lacului Rosu cred ca v-ar bucura si mai mult inimile vesele :D
asta se vrea a fi o intrebare adresata administratorului ;)... oare e posibil sa organizati ceva asemanator si in frumoasa si pitoreasca zona despre care v-am vorbit? :)
fortuna777:
am uitat de filmulet...poate asta va convinge :)
optimus sum:
Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor pentru farama de suflet care mi-ati daruit-o in aceasta evadare din cotidian...
cu voi , in locul in care ne-am intalnit, ma simt mai OM... si este destul de rar in ziua de azi sa mai "traiesti" cu adevarat.. multumesc Stelianei , multumesc lui Gigi, multumesc tuturor ca m-ati facut sa redevin copil , macar si pentru cateva ore ...
Am vazut in jurul meu doar copiii din voi , fara necazurile pe care le avem fiecare , fara griji, fara ura sau rautati... asta as vrea sa fie viata fiecaruia dintre noi in fiecare zi ...
iulia17:
Ce ma fac, acum imi vine
Sa vorbesc numa in rime!!!!
Hai trezirea din visare
Vreti impozit si mai mare?!?
Chef, antren si voie buna
Mai pastrati o saptamina.
Ca merem in Maramu
1, 2, 3…acusi acu
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă