Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (83/123) > >>

Saturnianul:
Pai sa ma anunt primul ca sa sparg ghiata :)

La mine in masina sunt @carmentoma si @janeta. Mai am doua locuri disponibile, asa ca cine vrea, cine doreste (am mai citit solicitari p-aici) sa trimita mesaj personal sau mail la bogdan@singlescamp.ro

admin:
Ich bin nicht echte deutsch ....doar ca trebuie sa stabilesti in linii mari ceea ce trebuie cumparat si calculat astfel incat fiecare sa stie la ce se asteapta ca si meniu si pret.
Si acum problema mea: in proportie de 90% vin singur si nu calatoresc cu masina. Cel mai probabil am sa vin cu un autobuz Sibiu - Bucuresti.  Partea de aprovizionare mi-o asumasem, in aceste conditii insa o sa am nevoie de sprijinul cuiva cu o masina mai spatioasa pentru a putea face impreuna cumparaturile pentru tot grupul, vineri dupa amiaza. Este cineva dispus si disponibil?

steliana:
ma pregatesc ... ma pregatesc ... sa zic ... sa nu zic ... :D :D :D

pana in toamna cand am noua masina ...
sa ne ajute cine poate!

ayyanna:
ma ofer voluntar pentru cumparaturi...am o skoda octavia...daca va este de folos va rog sa-mi comunicati ora la care trebuie sa ma prezint si unde...o zi buna va doresc!

francesca777:
@Gigi.......ma ofer voluntar.Sunt in Bucuresti vineri ..ma invoiesc sa plec mai devreme ....asadar dupa ora 14 sunt disponibila pt cumparaturi doar ca..."bubulina " mea nu-i atat de incapatoare...dar ceva ceva incape in portbagaj(fac mai multe drumuri la o adica).La ce ora ajungi tu in Bucuresti? as putea sa te iau de la autogara Militari . Sambata intentionez sa vin de dimineata la "tabara"...asa ca...putem stabili pe cine si cum pot lua in masina.Mai vorbim pe seara.Va pup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă