Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
admin:
Notat. Plus servetele, pahare de unica folosinta si cred si ....hartie igienica
steliana:
inchei cu telefoanele si iti transmit mp
steliana:
Ma pregatesc ... ma pregatesc ... ma pregatesc de MEGA-PETRECERE !!!
Dar ... STITI CUM SUNT :D mai vreau ceva de la voi toti! :-*
Pentru ca si bobocii SC sa se poata bucura in aceeasi masura de aceasta petrecere
VA ROG SA INCEPEM GRUPAJUL PE MASINI!
Fiecare masina sa-si anunte ocupantii. Din datele mele reies locuri libere.
Bobocei, va rog sa incepeti orientarea.
Maine - cu ajutorul vostru nepretuit - actiunea de organizare va lua sfarsit.
Tot maine, veti avea reperele de final. ;)
optimus sum:
daca ramane ceva care nu e cuprins se poate rezolva din mers , la fata locului...important este sa ne vedem cu bine , restul conteaza mai putin ...avem restaurante in zona , avem alimentara la 2 km , avem decat 8 km pana in pantelimon , in bucuresti, si cazarea este deja asigurata ...daca mai lipseste ceva rezolvam direct acolo , Gigi, nu cred ca pentru tipul asta de petreceri poti face o organizare stricta ca pt o excursie afara... aici te vei trezi si cu invitati surpriza , sau preferinte la mancare , sau eu stiu ce , care se rezolva adhoc... exemplu: daca e totul frumos, dau un telefon si aduc inca 2-3 singles instant ...sau ma suna vreun prieten , ma intreaba unde sunt si vine dupa mine ... nu inseamna sa-l bagam in portie ...il trimit frumos la restaurant sa-si ia hamsi prajite cu mamaliguta , si berica de siesta...:)
rox2na:
Dragi participanti la aceasta mega petrecere pe care o intrevad eu printre randuri
Eu vin cu masina< in principiu sambata pe la ora 14.00. - ora la care ma intalnesc cu Eli si plecam din Bucuresti.
Pentru cine nu stie, eu vin de la piata rahova si pe Eli o iau de la big berceni apoi o luam spre cora pantelimon dupa indicatiile lui Optimus
Suntem doar noi doua, Radu s-a razgandit vine cu masina lui, asa ca daca mai e cineva doritor sa vina cu noi trebuie sa-mi trimita un mail si sa stie de pe acum ca noi ne vom intoarce duminica dupa-amiaza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă