Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011
silviu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 25 Mai 2011, 09:41 --- :D ce nesuferit! :D
ai uitat versul cu piciorul de lemn, dar stim ca nu esti pretentios... :D
--- Terminare citat ---
poa' sa aiba si-un picior de lemn. si-n timp ce supravegheaza giganticul ceaun cu sarmale atarnat in pirostrii, sa-i ia foc piciorul, iar eu sa sar imediat cu sticla cu apa sa-l salvez si sa devin eroul ei. am trai fericiti si ghiftuitzi pan' la adanci batranetzi. sigur, din cand in cand, anumiti prieteni rai din lumea rea s-ar putea sa ma opreasca si sa-mi spuna: ba, da' urata karma ai avut :(
da' i-as expedia imediat la articolul celebrului savant genial, al carui nume imi scapa momentan (poate ma ajuta domnisoara micaela ;D), sa vaza si ei cata fericire aduce inteligenta materiei si materialelor din femeia care calca gresit.
si daca printre putinii dinti doamna mea ar avea si cativa din fier, m-as considera un barbat implinit 8) pai ce sa-ti doresti mai mult decat sa stai langa faptura alcatuita din cele mai importante elemente: lemn, fier si rugina 8)
marcutza:
@silviu :D :D :D :D :D tandru, delicat si sensibil :D :D :D
optimus sum:
cata rautate si frustrare...pe savantul ala genial parca optimus il chema...iar tu , din cauza ca te oftici , nu papi din sarmale... te trecem pe regim vegetarian... ;D ;D ;D ;D ;D
steliana:
thailandeze vegetariene :D :D :D
marcutza:
:D @silviu, sarmalele le vrei in foi de vita sau varza ? cu smantana si ardei iute, mamaliga ? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă