Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Week-end campenesc 3 - 5 iunie 2011

<< < (38/123) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 23:22 ---la pozitia 69 cred ca silviu viseaza frumos  :D

--- Terminare citat ---
da, visez o thai girl ;D
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Mai 2011, 23:27 ---auzi, silviu, ce face opti pentru tine... :D

--- Terminare citat ---
aduce o thailandeza? mai da-le-n Doamne iarta-ma!, ca prea miros a transpiratie si a parfum ieftin >:( mai bine imi aduceti una care miroase a sarmale-n foi de varza si cu ambalajul shifonat bine de scurgerea anilor.  mi-ar placea sa fie si putin cocoshata, sa aiba o strungareata cat dunarea la portile de fier, urechile cat foile de varza si sa ma priveasca putin strabic.
frumusetea e trecatoare :( sarmaua e eterna.

micaela:
 :D ce nesuferit!  :D
ai uitat versul cu piciorul de lemn, dar stim ca nu esti pretentios... :D

janeta:
silviu mama , pentru ca tare mi-s dragi postarile tale , am dat zvon in sat despre sentimentele tale gerontofile si...am venit cu baba .

e adevarat , insa , ca e decisa la repercusiuni in cazul in care , in weekwnd-ul campenesc  ,  in loc sa papi toate sarmalele tu te dedulcesti inca la thailandeze

micaela:
 :D :D :D

luciamanta:
  Văd că se stabileşte deja programul pentru ieşirea din 4, 5 iunie. Devine foarte interesant, cred că în cele din rumă mă voi înscrie şi eu...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă