Autor Subiect: Tehnici de cucerire  (Citit de 267240 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulia17

• Vizitator
Răspuns: Tehnici de cucerire
« Răspuns #180 : Joi, 19 Mai 2011, 21:27 »

De ce iubim barbatii

Iubim barbatii, nu din lipsa de ocupatie sau din plictiseala ci pentru ca asa e firesc. Pentru ca imi place sa sufar stiind ca urmeaza si un pic de fericire.

http://www.cafeneaua.com/nodes/show/6642/de-ce-iubim-barbatii-feedback-mircea-cartarescu/1

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #181 : Joi, 19 Mai 2011, 21:53 »
aoleoooo , dragele mele , ati dat din tango in bolero ...

de la tonul sugubat de mai inainte ati trecut brusc la tristeti ... voi nu stiti ca nu e bine sa mergeti la culcare triste ori suparate ?

mica , puiule , ai iubit o data si nu a mers . ai iubit si a doua oara , ai si fost iubita si tot nu a mers . ei si ce ?

mie mi se pare mai important ca ai avut capacitatea de a iubi decat ca  ai avut ghinionul ca nevoia ta de perfectiune si armonie sa nu-si gaseasca corespondentul .

asa ca , mai usor cu lamentarile si mai cu spor la capitolul : " o noua iubire la orizont " si sa fie cu bafta data viitoare !!!

si pentru ca imi plac mie mult balantele ia de aici ceva de noapte buna :

Femeia Balanţă: caracteristici

Nu trebuie să uităm că Balanţa este guvernată de Venus, planeta frumuseţii şi a dragostei, care îşi pune profund amprenta asupra acestor femei. Femeile Balanţă ştiu întotdeauna să îşi pună în valoare calităţile pe care le deţin de la natură, învăluindu-să într-un parfum rafinat, îmbrăcându-se în haine elegante şi iradiind o sexualitate difuză, dar fermă. Gesturile şi atitudinea vin să completeze acest cocktail făcut parcă special pentru bărbaţii care ştiu să aprecieze adevărata frumuseţe şi feminitate.
Şi, pentru că tot a venit vorba de bărbaţi, aceştia trebuie să ştie să combine puterea interioară cu delicateţea unui comportament ireproşabil. Gesturile grosolane, glumele nesărate şi apropourile prea îndrăzneţe vor face o femeie Balanţă să plece repede mai departe, pentru a căuta un partener cu ceva mai mult bun-simţ. Îi place să cheltuiască bani pentru a-şi cumpăra tot ceea ce consideră frumos, dar averea nu este un motiv suficient pentru a se apropia de un bărbat.
În cazul în care partenerul se ridică, din toate punctele de vedere, la standardele pe care ea le fixează, femeia Balanţă îi va rămâne fidelă. Dacă nu, va fi atrasă rapid de un alt bărbat, care pare să se potrivească mai bine idealurilor sale.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/tGPl_qaSB6E?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #182 : Joi, 19 Mai 2011, 22:00 »
Multumesc Janeta.  :) e foarte adevarat ce scrie acolo despre partenerul unei balante...sa fie de bun-simtz, cu forta interioara dar si delicatete... ;) ct despre fidelitatea "relativa"...hm... eu am fost 20 de ani fidela unui barbat cu care nu m-am potrivit si pe care, poate, nu l-am iubit suficient, pentru ca el ma iubea si nu-i puteam reprosa mai nimic... :(
nici chestiunea aceea pe care o vad peste tot ca femeia balanta e preocupata de frumusete, moda, cumparaturi nu mi se potriveste deloc...si am constatat ca nu se potriveste multor femei balante...
cat despre standarde (foarte) ridicate....asta da, si cred ca poate fi o problema...

azi chiar sunt abatuta... multumesc pentru atentia ta, Janeta.  :-*

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #183 : Joi, 19 Mai 2011, 22:20 »

De ce iubim femeile

Pentru ca sunt femei, pentru ca nu sunt barbati, nici altceva.
Pentru ca din ele-am iesit si-n ele ne-intoarcem, si mintea noastra se roteste ca o planeta greoaie, mereu si mereu, numai in jurul lor.

http://www.cafeneaua.com/nodes/show/2412/cateva-motive-pentru-care-iubim-femeile-de-mircea-cartarescu/1

si raspunsul meu aici ...
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/21852/de-ce-sa-nu-iubim-femeile-antiteza-la-de-ce-iubim-femeile-de-mircea-cartarescu/1

optimus sum

• Vizitator

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #186 : Joi, 19 Mai 2011, 23:09 »
poate de rau ce esti?  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #187 : Joi, 19 Mai 2011, 23:12 »
poate de rau ce esti?  :D
si tu ma urasti ? deja ?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #188 : Joi, 19 Mai 2011, 23:14 »
sa te urasc?!? Doamne fere...de ce te-as uri? glumeam.
inca nu...poate mai incolo  :D
da' ceai patit de ti s-au innecat corabiile si umorul?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #189 : Joi, 19 Mai 2011, 23:16 »
erata: ce-ai. da' ti-ar fi bun si-un ceai, de ce nu?  :)

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #190 : Joi, 19 Mai 2011, 23:18 »
erata: ce-ai. da' ti-ar fi bun si-un ceai, de ce nu?  :)
unii rad de ce-si aduc aminte...altii plang ...  :'(
dar nu uita ca maine dimineata ma nasc din nou desi in seara asta mai mor odata...  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #191 : Joi, 19 Mai 2011, 23:20 »
cica prostii rad de ce-si aduc aminte. poate ar trebui sa ma simt... :D
hai, nu mai plange, si maine e o zi...frumoasa. cica mergem sa ne delectam cu folk.  ;)

da' mai las-o cu muritul.  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #192 : Joi, 19 Mai 2011, 23:22 »
cica prostii rad de ce-si aduc aminte. poate ar trebui sa ma simt... :D
hai, nu mai plange, si maine e o zi...frumoasa. cica mergem sa ne delectam cu folk.  ;)

da' mai las-o cu muritul.  :D
da...multam din plin ca sunteti si ca esti ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #193 : Joi, 19 Mai 2011, 23:30 »
asta trebuia la topicul "azi multumesc".  :D
maine muzica si batuta pe saturate.  :D
noapte buna, optimus.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #194 : Vineri, 20 Mai 2011, 07:53 »
topicul asta trece prin toate starile  - bucurie, gluma, complimente, sarm, seriozitate, tristete, sentimente ....

si iata tehnica de cucerire ;D