0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
ei, ba bine ca nu, dar numai atunci cand sunt serioase...cred ca a risipi vorbe frumoase (dar fara background sufletesc) catre persoane dornice de iubire, deci vulnerabile emotional....nu e intotdeaua bine. de altfel, asta e o tehnica binecunoscuta cuceritorilor de profesie. uneori, generozitatea poetica poate sa faca mai mult rau decat bine unei persoane "in mood for love", deci cu sensibilitate "a fleur de peau", care poate cadea usor in capcana vorbelor... asa ca eu pledez pentru responsabilitate in rostirea vorbelor prea frumoase. asa glumeata (rau) cum sunt, cand e vorba de iubire si de sentimentele celor din jur, nu ma joc... e mult prea serios. asa ca prefer un barbat mai parcimonios cu complimentele dar care stiu ca atunci cand le rosteste o face cu toata sinceritatea si traire reala. ca daca-mi recita cate-n luna si in stele (chiar si cu intonatie de Oscar ) da' o face dupa aceea inca altora 10...cu usurinta cu care un fluturas zboara din floare in floare...mai bine lipsa. ;)precizare: opinia mea de mai sus nu are nicio legatura cu textele lui optimus de dinainte. ziceam si eu, asa, o parere.
am si eu o nedumerire, ca tot zisesi tu ceva...oare de ce, desi am iubit si am fost iubita, nu mi-a fost bine?