Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (79/244) > >>

carmentoma:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 23:12 ---sanchi... de cand te-ai dat la el prima data l-ai "lasat" sa te vaneze ... caprioara sau leoaica ?

--- Terminare citat ---

O sa caut primele mesaje, care sunt tot pe aici, pe undeva! Si daca tie ti se va parea in continuare ca "m-am lasat vanata", nu mai zic nimic! Cine a fost pe forum acum un an in Martie, stie ce "razboaie" am avut!

optimus sum:
am citit tot carmen...cand am iesit prima data de aici , am pomenit de ele , remember ? si , da...ai provocat si apoi te-ai lasat vanata ...nu te da fecioara maria ...:P

micaela:
 ::)

carmentoma:

--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 23:31 ---am citit tot carmen...cand am iesit prima data de aici , am pomenit de ele , remember ? si , da...ai provocat si apoi te-ai lasat vanata ...nu te da fecioara maria ...:P

--- Terminare citat ---

Chiar nu ma dau! Dar te asigur ca n-am facut nimic special, iar el nici atat! Totul a fost mult mai simplu: la un moment dat sora mea, care intrase si ea pe forum, mi-a aruncat o replica mai acida, pe care eu am luat-o prea in serios, si el, care statea deja cu mine pe forum noapte de noapte de ceva timp, mi-a fost foarte aproape si m-a ajutat sa depasesc momentul! Atunci am vorbit prima oara la telefon! Dar poti sa fii convins ca nu m-a vrajit si aburit in nici un fel! E un om cu un suflet foarte mare si n-a fost prima oara cand mi-a demonstrat-o!

micaela:
 O sa caut primele mesaje, care sunt tot pe aici, pe undeva! Si daca tie ti se va parea in continuare ca "m-am lasat vanata", nu mai zic nimic! Cine a fost pe forum acum un an in Martie, stie ce "razboaie" am avut!  
a fost o abordare pasionala, deci.  :D
glumesc, nu da!  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă