Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
carmentoma:
--- Citat din: janeta din Luni, 30 Mai 2011, 22:59 ---pai chiar ? de ce ? baga si raspunsul ( macar in teorie ) :D :D :D
--- Terminare citat ---
Cred ca pe de o parte aceasta alegere e ca in bancul cu marul (ma duc sa il postez la Bancuri, sa nu mi-o iau!) Pe de o parte, luand la general, stiti cum se zice, barbatii buni sunt...insurati! Iar de ceilalti ma abtin sa comentez: nimeni nu e perfect, cu atat mai putin eu, dar gandesc ca e un motiv serios pentru care cine nu e "cuplat" e ori inaccesibil, ori nu se incadreaza in aspiratiile noastre! Iar de ales de obicei ne da sa alegem cineva care poate nu ne e pe plac! Nu stiu, poate asteptam prea mult de la ei si prea putin de la noi insine! Eu nu am aplicat nici o tehnica de cucerire... si nici el! S-a intamplat...si atat! Nu l-am ales... nu m-a ales! Am fost... si suntem inca! Pana cand, nici nu conteaza!
optimus sum:
sanchi... de cand te-ai dat la el prima data l-ai "lasat" sa te vaneze ... caprioara sau leoaica ?
micaela:
vezi? asta cred si eu...se intampla cand trebuie sa se intample...poti sa cauti de sa-ti rupi sandalele, sa scotocesti in toate locurile, dar el/ea va aparea in cel mai neasteptat mod, in cel mai neasteptat loc. nu stiu daca murphy o fi vrut asa, dar cam asa se intampla...
micaela:
maaaai, da' voi chiar va tachinati. o avea dreptate frantzuzu' :D
janeta:
--- Citat ---Eu nu am aplicat nici o tehnica de cucerire... si nici el! S-a intamplat...si atat! Nu l-am ales... nu m-a ales! Am fost... si suntem inca! Pana cand, nici nu conteaza!
--- Terminare citat ---
bv , carmen , frumos si concis . sa dea dumnezeu sa traiesti frumos povestea ta bana la adanci batraneti !
si acum nu glumesc , sa stii...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă