Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
carmentoma:
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 23:48 ---
a fost o abordare pasionala, deci. :D
--- Terminare citat ---
Nu stiu cat de pasionala a fost, ca eu n-am luat-o ca atare ... si fii convinsa ca el nici atat! Nu e genul!
--- Citat din: micaela din Luni, 30 Mai 2011, 23:48 ---
glumesc, nu da! :D
--- Terminare citat ---
Chiar atata teama inspir? Eu ma bat, eventual, cu barbati, nu cu femei!
micaela:
mie-mi spui? varsator pasional n-ai sa vezi...la ei iubirea e un concept abstract. ;D
ei, na. glumeam. cum sa-mi fie teama de tine? nu-i cazul, dar pot sa ma "apar" vitejeste, nu fug de atac. :D
optimus sum:
cei mai redutabili adversari sunt femeile Carmen.. cu barbatii e usor sa castigi un razboi si cand l-ai castigat o stii, dar cu femeile nu stii niciodata cand s-a terminat razboiul si ti-o iei cand nu te mai astepti... nashpa...
micaela:
--- Citat din: optimus sum din Luni, 30 Mai 2011, 23:58 ---cei mai redutabili adversari sunt femeile Carmen.. cu barbatii e usor sa castigi un razboi si cand l-ai castigat o stii, dar cu femeile nu stii niciodata cand s-a terminat razboiul si ti-o iei cand nu te mai astepti... nashpa...
--- Terminare citat ---
iar generalizezi... :P
carmentoma:
Poate din cauza ca se considera de catre sexul puternic ca, o data cucerita, nu mai trebuie sa faca nimic sa isi "apere reduta"! Wrong! Acolo "o luati voi in bot" (scz limbajul neacademic!)! ca sunteti prea siguri pe "fraiera"!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă