Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (77/244) > >>

carmentoma:
    Si daca e asa, iar @opt are dreptate, ce ne retine pe noi de la alegere? De ce asteptam in loc sa actionam? Ca la teorie suntem tari!

janeta:
pai chiar ? de ce ? baga si raspunsul ( macar in teorie )  :D :D :D

micaela:

--- Citat din: carmentoma din Luni, 30 Mai 2011, 22:49 ---    Si daca e asa, iar @opt are dreptate, ce ne retine pe noi de la alegere? De ce asteptam in loc sa actionam? Ca la teorie suntem tari!

--- Terminare citat ---
poate "oferta"? recunosc ca eu nu stiu si nici nu pot sa fac primul pas (cine stie ce prejudecati ma bantuie), dar nici nu aflu la tot pasu' exemplare dezirabile.  :D e parerea mea si numai a mea, Jeane.  :P

janeta:
dezirabilele de care faci vorbire apar in momentul in care iti doresti asta suficient de mult . in rest...plevusca , pui , plevusca :D

parerea mea , desigur :D

optimus sum:

--- Citat din: carmentoma din Luni, 30 Mai 2011, 22:49 ---    Si daca e asa, iar @opt are dreptate, ce ne retine pe noi de la alegere? De ce asteptam in loc sa actionam? Ca la teorie suntem tari!

--- Terminare citat ---
frica de suferinta ? teama de necunoscut ?
banuiesc ca fiecare de aici a suferit ...unii mai mult , altii mai putin , dar am facut-o cu totii...
iar unii (unele) chiar incearca timid sa aleaga, dar o fac atat de fin ca nu observa nimeni .
curaj doamnelor, asta va recomand , cu drag..curaj

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă