Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
optimus sum:
nu gabitza, nu asa ... dar facand un top al "calitatilor" si ordinea in care te "impresioneaza", iti definesti clar o scara de valori, nu ? pe baza ei incepi sa stii cam ce vrei tu de la un barbat... cand interactionezi cu cineva , stii si ce te intereseaza in primul rand la el , etc ... asa ca un poet poate sa-ti suceasca mintile, draga mea, dar nu te poate pacali definitiv daca stii ce vrei cu adevarat .
asta incerc sa vad , cam ce este universal pe scara de valori a fiecaruia dintre noi si eventual , in cazul in care scara proprie de valori este mult diferita de general sa vad de ce si unde eu sunt altfel. nu sa mi-o modific dar sa o inteleg mai bine ...
Daria2011:
Dupa mine, cam asa ar fi :
Omenia/sa fie un om bun ,sa aiba bun simt, inteligent , citit , generos
Sa stie sa se respecte pe el , echilibrat
Sa fie sincer interesat in cum se simte celalalt
Aspect ingrijit si curat
Simtul umorului,
Matur din punct de vedere emotional
Sa fie capabil sa se intretina singur
Cineva mi-a spus ca am standarde prea mari.......... :P
iulia17:
off:
"Daria" ce-mi place numele asta
chiar daca nu e numele tau si ca pseudonim e foarte frumos
on:
Opt, daca pe tine te-ai descris cind ai enumerat calitatile alea inseamna ca esti idolul femeilor !!!
Daria2011:
da, asa este,
pentru fiecare este bine sa stie care sunt "valorile" pe care le cauta la celalalt si cat de compatibil este ...inclusiv cu obiectivele de viata ale celuilalt...........
si de aici , mai lasa unul, mai lasa altul, daca este ceva de lasat.....
Daria2011:
Multumesc Iulia,
Dana este numele meu adevarat, insa cand m-am incsris nu stiam daca sa pun numele meu sau altceva, asa ca am optat pentru altceva......... 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă