Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (47/244) > >>

carmentoma:

--- Citat din: iulia17 din Luni, 23 Mai 2011, 21:08 ---
Opt, daca pe tine te-ai descris cind ai enumerat calitatile alea inseamna ca esti idolul femeilor !!!

--- Terminare citat ---

...Poate in imaginatia lui! Tu, Iulia, te-ai lasa cucerita de un "aburitor" ca el?!? Eu cred, atat cat te-am cunoscut, ca NU!!!

--- Citat din: Daria2011 din Luni, 23 Mai 2011, 21:10 ---da, asa este,

pentru fiecare este bine sa stie care sunt "valorile" pe care le cauta la celalalt si cat de compatibil este ...inclusiv cu obiectivele de viata ale celuilalt...........

si de aici , mai lasa unul, mai lasa altul, daca este ceva de lasat.....

--- Terminare citat ---

Nu stiu cum o fi la voi, dar eu nu plec de acasa cu "lista" facuta! Sa spuna @marcutza cat am negat eu sentimentele mele pentru R la inceput! Dar ea, ca psiholog fin ce este, m-a citit! Si R nu se incadreaza in nici un caz in ceea ce asteptam eu de la un barbat, dar, cu toate astea, il iubesc in fiecare zi mai mult! Si iata ca a trecut un an si 23 de zile de cand ne-am vazut prima oara! I-am facut cadou la un moment dat o cana pe care scria :Cu toate ca ma faci sa ma urc in pomi din cauza ta, eu tot te iubesc! Si stiti ceva? Chiar asa e! Deci teoria e una, dar practica nu are nici o legatura cu ea! Fiecare relatie e unica, iar ingredientele din care e construita difera de la caz la caz! Si niciodata sa nu spui niciodata!

iulia17:

asa e carmen, nu prea stiu sa pun punctul pe I cu exactitate, de aia am zis ca e greu definibil si e un complex de ceva cu ... altceva.

si la fel e si in cazul meu: de cite ori eram in elementul meu, ma purtam natural si liber, am facut si cuceriri. in rest cind mi-am propus asa ceva, nu mi-a iesit de nicio culoare, ori ma ignora total, ori mi se parea ca ma evita. de aia am decis ca sunt ceea ce sunt indiferent de ce si cine.

micaela:
carmen, un varsator e un varsator si e greu sa-i rezisti si e greu sa nu-l iubesti.....da' tot te face sa te urci in copaci!  ;D

carmentoma:
        Si chiar nu e nevoie neaparat de tehnici de cucerire! Azi in troleu, dupa ce am stat vreo zece statii in fata a doi  tipi cam de varsta mea, amandoi oameni seriosi, cu verighete pe deget, care nu pareau sa imi dea atentie, la coborare, unul dintre ei mi-a spus amuzat: Doamna, cu ochii la dumneavoastra era sa imi uit umbrela pe scaun! I-am replicat ca era mai bine sa se uite dupa una mai tanara, dar mi-a zis ca arat mai bine decat multe tinerele! Era "abureala" curata, stiu, dar mi-a imbunatatit imaginea despre mine! Si, sincer, nu am facut nici un gest sau nu am aruncat o privire catre ei sa ma las cucerita, exact cum zici si tu, Iulia!!

janeta:

--- Citat ---Dana este numele meu adevarat, insa cand m-am incsris nu stiam daca sa pun numele meu sau altceva, asa ca am optat pentru altceva.........
--- Terminare citat ---

bine ai venit pe forum , daniela ! sper sa te simti bine printre noi si sa te lasi cucerita de spiritul acestui forum ( asta ca sa nu fiu off topic  :D )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă