Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (45/244) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: iulia17 din Luni, 23 Mai 2011, 20:24 ---
pai top se si vrea. eu asa am inteles.

--- Terminare citat ---

pentru cum sa cuceresti sau cum sa te lasi cucerit?

mai in detaliu : cand vrei sa cuceresti pe cineva scoti topul si ii spui - dragul meu - sunt inteligenta - coeficient IQ - atat- sunt buna -atatea actiuni umanitare si ii prezinti lista - sunt frumoasa si scoti protofoliu .....etc

sau daca vrei sa te lasi cucerita - ii spui scoate baiete CV-ul pe masa sa vedem daca te incadrezi in top

in fine - ziceam si eu

fortuna777:

1.aspectul ingrijit
2.sinceritate si echilibru emotional
3.generozitate si modestie
4.inteligenta si simtul umorului
5.stabilitate financiara

micaela:
 gabi, sa zicem ca e invers...cu "daca nu"... daca nu e inteligent, nu poate sa-mi placa (verificat), daca nu e bun, nu-mi trebuie, daca nu e onest, fug de el ca de dracu', daca n-are caracter, nu-l pot admira (si dragostea la femeie, stim bine, tine mult de admiratia pe care i-o poate purta barbatului), daca n-are bun simt imi repugna, daca n-are simtul umorului si nu e comunicativ sunt premise maxime sa nu ma simt bine in compania lui, daca e nervos imi va agita piticul negru si nu e bine... etc.  :D capisci?  :D

micaela:
Jul, e bine sa-ti clarifici, prin prisma experientei avute deja, ce-ti place si ce nu-ti place la un partener...o "lista" de doleante te ajuta sa-i transmiti universului mesjaul corect si astefl el iti va trimite "raspunsul" corect.  stii...pe principiul "pune intrebarea buna ca sa obtii raspunsul bun".  :D :-*

micaela:
as mai adauga la lista mea un soi de "forta", de masculinitate adevarata, profunda, neagresiva si nedominatoare...o forta calma, aceea care te face sa te simti bine, ocrotita si feminina in preama lui.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă