Arhiva > Arhiva
Tehnici de cucerire
varsator38:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:16 ---din experienta zic.... ce visezi cu convingere...iese :)
--- Terminare citat ---
totdeauna :o?
ce secret detii?
silviu:
--- Citat din: pocama din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:11 ---Nu esti singura. Visam pana la final...poate iese, cine stie?...
--- Terminare citat ---
si chiar de nu iese, macar am visat frumos :)
micaela:
N-am niciun secret, ca de-aia ma mir si io si-ncep sa cred ce se afirma prin teoriile "noii spiritualitati". Doar am observat ca ceea ce mi-am dorit cu adevarat (din interiorul meu personal, nu din ambitii concurentiale inutile), cu intensitate, s-a realizat in timp, chiar si atunci cand premisele erau neincurajatoare. cu f. mici exceptii, neesentiale. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu foarte atenta la ce doresc si gandesc. :)
micaela:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:52 ---si chiar de nu iese, macar am visat frumos :)
--- Terminare citat ---
scepticul de serviciu s-a pronuntat in favoarea visarii. :D
da, vezi, exista ceva pozitiv, oricum. :P
silviu:
tot ce se poate intampla frumos in viata unui om se petrece pana la 30, hai max. 40. daca pana atunci nu s-a intamplat nimic, slabe sperante sa se mai intample dupa. asteptari mai au doar optimistii nevindecati, care-si imagineaza ca dupa 40 ai toata viata inante, cand de fapt e taman pe dos :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă