Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (205/244) > >>

micaela:
eh, asta-i singurul joc in care nu ma bag.
io o tin una si buna cu "marea intalnire" (aia in care il vezi pe el si-l "recunosti" si te "recunoaste"; fara stratageme de orice fel.  stiu, sunt o visatoare, nu dati!  :) ).
da' pot sa va asist din tribune, sa fac galerie, sau sa arbitrez.  sa stiti ca-s afurisita: imi sar cartonasele rosii si galbene in sus, de numa', numa'.  :)
la cucerire, copii!  :)

pocama:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 12:55 ---io o tin una si buna cu "marea intalnire" (aia in care il vezi pe el si-l "recunosti" si te "recunoaste"; fara stratageme de orice fel.  stiu, sunt o visatoare, nu dati!  :) ).

--- Terminare citat ---
Nu esti singura. Visam pana la final...poate iese, cine stie?...

micaela:
si sa mai terminam cu mitu' asta al sexului "mai putini", pana la o anumita varsta, ca tocmai vorbeam cu kike (salut kike  :) ) despre asta. sunt mai multe femei decat barbati, in ansamblu, pentru ca piramida sexelor si varstelor se dezechilibreaza la senectute, cand barbatii mor mai repede si mai multi (de ce oare?  8) ). la varste medii, ca ale noastre, piramida e cvasi-echilibrata. si mai e un trend nou...se nasc mai multi barbati decat femei, lately. :)

iaca piramida de v-am povestit-o, dezechilibrata spre varf, caci sperantu' de viata al barbatilor e mai mic.

micaela:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:11 ---Nu esti singura. Visam pana la final...poate iese, cine stie?...

--- Terminare citat ---

din experienta zic.... ce visezi cu convingere...iese  :)

pocama:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 13:16 ---din experienta zic.... ce visezi cu convingere...iese  :)

--- Terminare citat ---
Ca bine zici...doar ca mie nu-mi iese... :( Treaba cu mai multi barbati mai tineri decat femei de varsta lor, se pare ca duce la o noua tendinta si-anume, cupluri tot mai multe cu femei mai in varsta decat partenerii lor. O fi bine ? :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă