Arhiva > Arhiva

Tehnici de cucerire

<< < (207/244) > >>

micaela:
si daca pana la 40 s-au intamplat destule lucruri frumoase, exista sanse sa continue, pesimistule nevindecat?  :)
nu mai ai toata viata inainte, dar sunt sanse sa mai ai o buna bucata de trait, si de ce-ai trai-o cu convingerea ca nimic frumos nu ti se mai poate intampla? ti-am mai spus, da' tu nu si nu, nu vrei sa ma crezi: cum gandesti asa vei avea. mai visez sa gasesc ce vreau ( e drept ca uneori ma indoiesc  :) ), mai astept sa-mi vad copiii cu copii, pe care o sa-i ador, mai visez sa calatoresc, sa gasesc timp sa pictez.... de ce nu? nimic imposibil.
vindeca-te tu de pesimism.  :P

pocama:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 14:52 ---si chiar de nu iese, macar am visat frumos :)

--- Terminare citat ---
Si uite-asa am pacalit din nou viata... ;) O pun la pamant si o ametesc cu visele mele pana face ca mine  ;D

micaela:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 15:45 ---Si uite-asa am pacalit din nou viata... ;) O pun la pamant si o ametesc cu visele mele pana face ca mine  ;D

--- Terminare citat ---
absolut. nu te lasa.  :) (galerie: Hai, Pocama! Hai, Pocama!  ;D)

silviu:

--- Citat din: micaela ---mai astept sa-mi vad copiii cu copii, pe care o sa-i ador, mai visez sa calatoresc, sa gasesc timp sa pictez.... de ce nu? nimic imposibil.
--- Terminare citat ---
aha, astepti nepotei pe care sa-i plimbi prin parc si sa cuceresti bunici ;D

Caroline:
Cu alte cuvinte era vorba ca dupa 40 nu se mai intampla nimic frumos in directia unui cuplu, nu in general, nu? Mde, obisnuinta - a doua natura...  ;D
Votez cu micaela!  8)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă