Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (119/125) > >>

bit:
Honda e masina de facut naveta la serviciu, e anosta. E fiabila, ergonomica dar anosta. Mai putin Legend, insa aia e nesimtit de scumpa pentru ce stie sa faca. Pe cand motoarele Honda...ei, asta-i alta poveste. In alta ordine de idei, nu fac parte din categoria "jeep, sa se vada cat sunt de capabil", am spus X5 ca sa subliniez in mod exagerat  (licenta poetica moderna, de! cu motor de 5 litri si versuri in servo  ;D) faptul ca optiunile individuale nu prea au treaba cu 4x4-rile.

silviu:
eu as prefera bugatti veyron. s-o iau din banii altora, s-o parchez in fata cluburilor de fitze si sa ma imprietenesc cu pitzipoancele la un pahar de vin chateau mouton-rothschild '45. asta ar fi fericirea ca stare de spritz :)
p'orma le-as duce in viloiul meu de interlop, sa ne imprietenim si mai bine. a doua zi as lua-o de la capat si as trai fericit pana la adanci batraneti facand naveta intre cluburi si viloi ;D

almi_gabi:

--- Citat din: julia din Miercuri, 11 Ianuarie 2012, 19:07 ---....
http://www.succesdublu.ro/de-cati-bani-ai-nevoie-ca-sa-fii-fericit/

--- Terminare citat ---

Cu cat ai mai multe optiuni cu atat vei fi mai nefericit pentru ca in realitatate nu stim sa estimam corect cata fericire ne va aduce o anumita alegere. Cum o sa ma simt mai bine: cu un pulover albastru sau rosu? In realitate, cu cat ai posibilitatea sa iti schimbi optiunea cu atat vei fi mai nefericit.

interesanta varianta   8)

--- Citat din: silviu din Joi, 12 Ianuarie 2012, 11:00 ---........ a doua zi as lua-o de la capat si as trai fericit pana la adanci batraneti facand naveta intre cluburi si viloi ;D

--- Terminare citat ---

bine ales ca daca bagi in ecuatie si yachtul s-a dus fericirea ca ai deja prea multe optiuni  ;D

Caroline:
Ai dreptate! Ce tot atatea optiuni? Eu as vrea una  si buna: o casa pe roti. Da, o rulota de-aia imensa, cu tot confortul, sa fie si locuinta, si casa de vacanta, si birou, si banca si masina, si cort si cinema in are liber...  ;D
Evident, asta ar insemna sa aiba si un bancomat care sa nu dea eroare niciodata...  ;D

Sara:
Telurile mele sunt destul de ancorate in realitate, deci cu sanse cu sanse reale de realizare. Ceea ce ma face fericita este tocmai posibilitatea realizarii a ceea ce imi doresc! Si, odata realizate sa zicem aceste dorinte, eu chiar ma vad fericita intr-un context anume (nu avand o masina oarecare ca sa vada altii CE masina am, sau ca sa vada altii ce VENITURI am, ci avand pozibilitatea de a calatori decent cand doresc, unde doresc).
Iar confortul si placerea de a sta intr-un mediu pitoresc, iarasi si asta imi sporeste starea de bine atat la interior, cat si la exterior.

Se spune ca planeta trece prinr-un extraordinar "experiment", adica trece printr-o perioada prin care nu a mai trecut vreodata. Una din particularitatile vremurilor pe care le traim consta chiar in faptul ca trecerea timpului se accelereaza considerabil (de multi ani incoace), si ca formele gand devin mult mai repede realitate decat altadata. E drept, ca nu toate gandurile devin realitate. Insa daca te gandesti serios ce evenimente doresti sa atragi in viata ta, chiar le poti atrage. Spun asta pentru ca unele lucruri, spuse chiar si in gluma, se pot adeveri. N-ar fi rau un bugatti, dar sa fii trist, trist, trist (in fine, de 3 ori trist chiar e trist!!!) nu e o programare tocmai imbietoare!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă