Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
balanta:
Sara, poate fi insurat ca nu am de gand sa il iau da sa fiu convinsa ca exista si exceptia!
almi_gabi:
greu sa cred ca poti gasi fericirea alaturi de cineva de care te desparte o diferenta mare de varsta - pentru ca apare o deosebire de conceptii si de experienta desi se spune ca atunci cand vrei sa fii fericit treci peste bariere dar mie mi se pare ca sunt sanse mai mari sa fii fericit cand esti inconjurat de persoane apropiate ca varsta, inclinatii etc - sa ai 74 de ani (ca in reportaj)- zbarcita toata cand te uiti in oglinda si cu parul alb si sa te uiti la un tanar care iti poate fii nepot ??
si cam in toate imprejurarile - prefer sa fiu alaturi de oameni apropiati mie ca varsta si preocupari - mi se pare ciudat sa merg intr-un club de fitze cu o gasca de 18-20 de ani 8) - nu cred ca m-as simti fericita - as petrece timpul tot cu niste "babatii' ca mine
Sara:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:46 ---Sara, poate fi insurat ca nu am de gand sa il iau da sa fiu convinsa ca exista si exceptia!
--- Terminare citat ---
Eu am de gand sa-l iau, deci ar face bine daca e insurat sa divorteze intre timp :D!
Sara:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:10 ---greu sa cred ca poti gasi fericirea alaturi de cineva de care te desparte o diferenta mare de varsta - pentru ca apare o deosebire de conceptii si de experienta desi se spune ca atunci cand vrei sa fii fericit treci peste bariere dar mie mi se pare ca sunt sanse mai mari sa fii fericit cand esti inconjurat de persoane apropiate ca varsta, inclinatii etc - sa ai 74 de ani (ca in reportaj)- zbarcita toata cand te uiti in oglinda si cu parul alb si sa te uiti la un tanar care iti poate fii nepot ??
--- Terminare citat ---
La nivel de teorie si eu sustin afirmatiile de mai sus. De ce spun la nivel de teorie...pentru ca eu personal nu am experimentat relatii cu persoane de sex opus mie si in acelasi timp sa ne diferentieze prea multi ani.
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 14:10 ---si cam in toate imprejurarile - prefer sa fiu alaturi de oameni apropiati mie ca varsta si preocupari - mi se pare ciudat sa merg intr-un club de fitze cu o gasca de 18-20 de ani 8) - nu cred ca m-as simti fericita - as petrece timpul tot cu niste "babatii' ca mine
--- Terminare citat ---
Si eu prefer sa petrec timpul cu persoane de varsta mea sau apropiate varstei mele, cu persoane cu care am afinitati, preocupari in comun, fara a cauta copii fidele ale personalitatii mele in altii dar in acelasi timp excluzand posibilitatea de a fi total diferiti pe principiul "contrariile se atrag". Ca se atrag se atrag, dar se si simt bine atat de diferite fiind?
Caroline:
Ex-sotul meu avea 6 luni mai putin ca mine si cele doua relatii pasagere ale mele post-divort au avut 1 an, respectiv 7 ani mai putin decat mine. Concluzia? Toate au esuat. :P Io vreau unul cu cel putin 10 ani plus, nu minus! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă