Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (111/125) > >>

Sara:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:14 ---Sara, mai vorbim peste 10!

--- Terminare citat ---

Da...peste 10 poate lucrurile ar sta altfel (in mintea mea :D!)
El 30, eu 40...dar 20-30 nu mere deocamata...

steliana:
merge orice! dar luat cate 10! :D :D :D

Sara:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:30 ---merge orice! dar luat cate 10! :D :D :D

--- Terminare citat ---

ah, nu orice si preferabil mai mic de 10 si diferenta sa fie peste nu sub  :D :D :D!

balanta:
sara, sigur nu merge 30-20 cum nici 20-10 nu merge....dar de la 40 incolo deja e altceva

sara, poate exista unul cu pasiuni comune cu mine si nu am avut ocazia sa-l intalnesc eu...as fi bucuroasa sa cunosc unul si insurat daca ar fi...numa sa cunosc un astfel de exemplar....ca ce cunosc eu in preajma mea....in nici un caz!

Sara:

--- Citat din: balanta din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:37 ---sara, sigur nu merge 30-20 cum nici 20-10 nu merge....dar de la 40 incolo deja e altceva
--- Terminare citat ---

pai vezi tu...fiecare scrie din perspectiva lui  ;)!
pan' la 40 mai am de gandit, crescut, schimbat, testat, etc  :D!

--- Citat din: balanta din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:37 ---sara, poate exista unul cu pasiuni comune cu mine si nu am avut ocazia sa-l intalnesc eu...as fi bucuroasa sa cunosc unul si insurat daca ar fi...numa sa cunosc un astfel de exemplar....ca ce cunosc eu in preajma mea....in nici un caz!

--- Terminare citat ---

subscriu  :P (da' sa nu fie insurat)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă