Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
Sara:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:14 ---Sara, mai vorbim peste 10!
--- Terminare citat ---
Da...peste 10 poate lucrurile ar sta altfel (in mintea mea :D!)
El 30, eu 40...dar 20-30 nu mere deocamata...
steliana:
merge orice! dar luat cate 10! :D :D :D
Sara:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:30 ---merge orice! dar luat cate 10! :D :D :D
--- Terminare citat ---
ah, nu orice si preferabil mai mic de 10 si diferenta sa fie peste nu sub :D :D :D!
balanta:
sara, sigur nu merge 30-20 cum nici 20-10 nu merge....dar de la 40 incolo deja e altceva
sara, poate exista unul cu pasiuni comune cu mine si nu am avut ocazia sa-l intalnesc eu...as fi bucuroasa sa cunosc unul si insurat daca ar fi...numa sa cunosc un astfel de exemplar....ca ce cunosc eu in preajma mea....in nici un caz!
Sara:
--- Citat din: balanta din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:37 ---sara, sigur nu merge 30-20 cum nici 20-10 nu merge....dar de la 40 incolo deja e altceva
--- Terminare citat ---
pai vezi tu...fiecare scrie din perspectiva lui ;)!
pan' la 40 mai am de gandit, crescut, schimbat, testat, etc :D!
--- Citat din: balanta din Miercuri, 21 Decembrie 2011, 13:37 ---sara, poate exista unul cu pasiuni comune cu mine si nu am avut ocazia sa-l intalnesc eu...as fi bucuroasa sa cunosc unul si insurat daca ar fi...numa sa cunosc un astfel de exemplar....ca ce cunosc eu in preajma mea....in nici un caz!
--- Terminare citat ---
subscriu :P (da' sa nu fie insurat)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă