Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
Caroline:
Fericirea e... relativa, personale si neinteligibila! :P ;) ;D
Ceea ce vroiam sa spun e altceva: multumesc celor care "sapa" pe net pentru ceilalti si pun aici linkuri inspirate... nu stiu daca sunt fericita sau nu, dar unele chiar m-au facut sa zambesc, daca nu chiar sa rad de una singura. :-*
manghel:
chiar daca poate nu puteti crede sau intelege, cel putin unii, fericirea mea cea mai mare este cand imi vad familia,rudele,prietenii cei mai buni fericiti,de exemplu cand merg de sarbatori si le duc cadouri si stam impreuna la masa si povestim cate vrute si nevrute,din copilarie ,din prezent, asta este o fericire. sunt fericit ca am prieteni,sunt fericit ca pot faci pe altii fericiti si bucurosi,dar ma intristeaza un lucru ca nu am reusit sa fac o singura persoana fericita pana la capat si sa stam impreuna cat timp vom traii :(
bit:
Fericirea e un concept. Relativ abstract. E o stare la care tindem cu totii dar pe care nu o atingem decat uneori. Si nu pentru mult timp. E ca un drog pe care, ca sa-l simtim cum trebuie, trebuie marita doza. Asa ca mai bine nu, multumesc, merge si apa minerala. :D
silviu:
Top 10 strategii ale cuplurilor fericite
De ce crezi că există oameni care şi după ani buni de relaţie sau mariaj par că sunt îndrăgostiţi până peste cap şi că se simt minunat unul alături de celălalt? Nu pentru că ascund secrete sau pentru că fac eforturi extreme, ci pentru că aplică strategii simple şi de succes. Descoperă-le!
manghel:
la persoanele care sunt fericite si dupa multi ani de mariaj sunt mai multe cauze ale fericirii printe care intervin realizarile,implinirile, dar mai ales respectul unuia fata de celalalt. da este posibil si nu trebuie neaparat sa le descoperi ci poti invata din ceea ce se observa in jur pentru ca daca vrei sa le descoperi s-ar putea sa dureze mult mai mult si sa ajungi la alte idei , la alte pareri si s-ar putea sa scapi esentialul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă