Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (105/125) > >>

varsator38:
Ce este fericirea Gabi?
speranta poate provoca poate doar alte dezamagiri. :(

liliana_czc:
Nu trebuie sa-ti pierzi niciodata speranta. Fericirea chiar exista.. Nici eu nu credeam, dar am descoperit-o intr-un mod cu totul surprinzator. De 2 ani ingrijesc un batran de 85 ani bolnav de alzheimer. El se bucura si pentru faptul ca sant langa el cand are nevoie de ajutor, chiar si pt o mangaiere, si cand ii fac un compliment sau il laud ca a reusit sa faca ceva singur. Si pot spune ca atunci cand il vad fericit si eu sant la fel de fericita.

almi_gabi:
liliana te admir pentru  ceea ce ai povestit - nu cunosc exact detaliile - cine este acel batran - cred ca intradevar ceea ce faci aduce anumite satisfactii si o stare de bucurie pentru ajutorul pe care il acorzi

liliana_czc:
El e obiectul muncii mele, ca sa spun asa. Dar pot spune ca mi-a oferit in 2 ani cu mult mai multa multumire, respect, afectiune decat am avut in 18 ani de casnicie.

silviu:
STUDIU: Oamenii nefericiţi îşi găsesc împlinirea prin ore suplimentare de muncă

Cercetătorii au descoperit că persoanele care se simt nefericite din cauza vieţii lor personale încearcă sa se păcălească muncind mai mult pentru a obţine satisfacţii pe plan profesional.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă