Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (101/125) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: julia din Joi, 13 Octombrie 2011, 16:28 ---vi s-a intimplat sa fiti fericiti si sa nu stiti ca sunteti?

--- Terminare citat ---

adica sa stiu, ca nu stiu, ca stiu.... ???

--- Citat din: Indigo din Vineri, 14 Octombrie 2011, 22:11 ---.... poti fi fericit, de exemplu, cand te prinde ploaia (de vara, normal), la o ora tarzie .....
Fericirea are miros, gust si stare de simplu, fara cuvinte, explicatii si alte complicatii  :)

--- Terminare citat ---

daca-i vara apai' se schimba "chestiunea" -is' asigurate conditiile ideale pentru a fi fericit

pentru ca de fapt eu asa inteleg partea cu miros, gust - stare in sine - e de ajuns sa fii intr-un loc in care sa-ti fie bine, alaturi de cei dragi -si atunci chiar si aerul pe care il respiri iti aduce fericire

Indigo:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 14 Octombrie 2011, 22:36 ---adica sa stiu, ca nu stiu, ca stiu.... ???

- e de ajuns sa fii intr-un loc in care sa-ti fie bine, alaturi de cei dragi -si atunci chiar si aerul pe care il respiri iti aduce fericire

--- Terminare citat ---

si chiar atunci cand nu ii mai ai pe cei dintre cei dragi, poti fi fericit, gandindu-te si multumind ca ESTI datorita lor.
si cam atat...

Saturnianul:

--- Citat din: Indigo din Vineri, 14 Octombrie 2011, 22:11 ---Fericirea are miros, gust si stare de simplu, fara cuvinte, explicatii si alte complicatii  :)

--- Terminare citat ---

Pe scurt: "De ce esti fericit/a?", "De-aia!" :)

julia:
intrebarea cea mai simpla e : esti fericit?
daca ma intrebi de ce, e ca si cum mi-ai cere socoteala.

Mari_a:
Simplu ca buna ziua!    Mai simplu de atat nu se poate!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă