Arhiva > Arhiva

FERICIREA ca stare de spirit

<< < (9/125) > >>

pe_jumate:

--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 11 Mai 2011, 22:46 ---pt carmen, ca sa fie fericita:
http://www.desene-pereti.ro/ideograme.html

--- Terminare citat ---

waw, @Jul, ce inspirat dar! multumesc mult, mult!!! :-*

steliana:
exact! anticipez !

fiecare sapa cat doreste! dar fericirea este langa noi.

despre agricultura ...
despre carti? da! mi-am amintit despre cayce ... cand intr-una din cartile lui explica acceptarea. in timp ce citeam, am incercat un exercitiu al acceptarii. a fost cumplit!
dar am putut intrezari cu adevarat acceptarea, dupa care a venit ... asazisa fericire.

nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pana acum de catre voi
dar pare foarte interesant subiectul
si daca ne gandim ca totul este la,ndemana noastra ...

micaela:

--- Citat din: pe_jumate din Miercuri, 11 Mai 2011, 22:53 ---Eu nu cred ca cineva poate fi fericit 100% din timp. Adevarata fericire implica recunoasterea faptului ca, oameni fiind, este perfect normal sa traim intreaga gama de emotii, inclusiv asa-numitele ”sentimente negative” cum ar fi depresia, tristetea, furia, anxietatea, stresul. Dar, prin extinderea definitiei fericirii, poti creste sansele de a trai intregul spectru e emotii pozitive, fiind astfel mai des fericit.

--- Terminare citat ---

evident! doar iluminatii ating perfectiunea.  ;) dar aspiratia  si drumul catre, le putem avea toti. contribuie la "calitatea vietii".
si da, avem dreptul sa fim si tristi, si furiosi, si speriati, ca (inca) oameni suntem. ba chiar trebuie sa ne acceptam starile astea, sa le privim fara "vinovatia" de a nu fi perfecti. sa ne iubim tocmai atunci cand iesim de pe "linia" fericirii.
a le reprima si a le piti in subconstient ca sa (ne) para ca suntem ok, este o mare greseala, cu muuulte consecinte. nu intamplator foarte introvertitii sufera inmai mare proportie de boli grave. trebuie sa ne ACCEPTAM si sa ne iubim asa cum suntem (daca reusim, he,he  :))...

micaela:

--- Citat din: steliana din Miercuri, 11 Mai 2011, 23:01 ---exact! anticipez !

fiecare sapa cat doreste! dar fericirea este langa noi.

despre agricultura ...
despre carti? da! mi-am amintit despre cayce ... cand intr-una din cartile lui explica acceptarea. in timp ce citeam, am incercat un exercitiu al acceptarii. a fost cumplit!
dar am putut intrezari cu adevarat acceptarea, dupa care a venit ... asazisa fericire.

nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pana acum de catre voi
dar pare foarte interesant subiectul
si daca ne gandim ca totul este la,ndemana noastra ...

--- Terminare citat ---

vezi-ti de trebusoarele urgente, ca avem tot timpul din lume sa vorbim, dupa aceea, despre fericire.  :D

da, unul dintre experimentele propuse de diversi cunoscatori in ale spiritualitatii este acela de a te imagina mort, da mort, adica sa incerci sa traiesti intens ideea ca ai murit. dupa aceea, pare-se, invatarea cetrarii, a fericirii devine mai usoara.

pe_jumate:
da, asa e, @micaela, chinezii spun chiar ca ”cancerul e stres”
dixi: maine dam extemporal din lista fericirii personale:D .. mana pe stilou! :D
PS (ma duc tiptil la topicul cu noapte buna sa va strig de acolo ca sar in pat)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă