Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
micaela:
daca-i extemporal, pot sa-mi fac copiuta? :D
micaela:
o erata mica before meeting Somnus :D: aminteste-ti-o
steliana:
sunt fericita ca desi, nu-mi pot imagina cel mai rau, rau (cu voi), la cat de "rele" puteti fi ...
liber la copiuta, la oral! ;D
"mica"-ela ... intretine-mi zambetul pana pot reveni! :D
tema: :D minciuna poate fi muntita?
marcutza:
--- Citat din: iulia17 din Miercuri, 11 Mai 2011, 21:54 ---cred cu tarie ca esti fericit daca alegi sa fii, ca suntem direct responsabili de felul in care ne simtim si ca punem in circa celorlalti nefericirea noastra doar din lasitate si comoditate.
--- Terminare citat ---
adevarat grait.
pe_jumate:
:-\ din cauza gatului, n-am mai ajuns la concert..asa ca incerc sa mai zic ceva despre fericire...
2. NU ITI LIMITA POTENTIALUL
'Parintii mei si-au luat intotdeauna puii de la un vecin, pe nume Willy Scott. Intr-o zi, cand eram cu totii afara lucrand la standuul de legume, Willy ne-a trimis niste pui intr-o cutie care a fost lasata pe terasa din fata. Cand ne-am intors acasa am descoperit ca puii scapasera si alergau in toata curtea. Toata lumea din familie a inceput sa urmareasca puii si sa ii puna inapoi in cutie.
Tatal meu a fost suparat si a decis sa-l sune pe Willy si sa-si exprime frustrarea pentru ce se intamplase. I-a povestit cum toata lumea se chinuise sa adune puii dupa ce acestia scapasera si ca datorita situatiei nefericite create dupa lasarea cutiei nesupravegheate, nu au reusit sa adune decat 11 pui.
La care Willy, usor surprins, raspunde:
- 11 pui nu e prea rau... Eu am livrat doar 6!'
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă