Arhiva > Arhiva
FERICIREA ca stare de spirit
luciamanta:
Off-topic-atul este sarea si piperul forumului!
julia:
ee, lasa ca in exces dauneaza grav sanatatii
da miha, vreau!!
se pare ca pt paminteni nu sunt asa atractiva, asa ca am zis sa-mi largesc perspectiva
luciamanta:
Iulia de cand ai venit de pe alte taramuri, constat ca simtul umorului s-a dezvoltat! Este de bine! Nu este deloc paradoxal!
micaela:
--- Citat din: iulia17 din Duminică, 08 Mai 2011, 08:17 ---daa, dar pt unii (occident) la pensie incepe a doua tinerete: au scapat de obligatii, copii, serviciuri, si calatoresc, se bucura de viata, traisc pt ei insisi.
--- Terminare citat ---
da, asa e... am cunoscut in Franta o pereche absolut minunata (mama unei colege si recentul sot al acesteia - al mamei). proaspat pensionati. Erau doi oameni "vii", plini de bucuria si dorinta de a calatori. D-nei ii spuneam, in gluma, "madame maman" si domnului "monsieur coquin". Cuplul acesta minunat ne-a plimbat (pe noi, un grup de studenti, la vremea aceea) prin toata Normandia, de la Mont Saint-Michel pana la Lille, intr-o continua veselie. Se bucurau de noua libertate castigata si de perspectiva unor nesfarsite calatorii prin lume, "la a doua tinerete". Si-au cumparat o masina noua, puternica si o rulota....din pacate, Monsieur Coquin a murit brusc, de un cancer... :( si acum, dupa atat de multi ani, imi amintesc cu drag de ei, de veselia si de visurile lor... m-a durut sufletul pentru madame maman care-si gasise "omul vietii" la 50 de ani si l-a pierdut atat de prematur... :(
fortuna777:
poate ca momentele petrecute impreuna au fost atat de intense si frumoase, incat ea se va hrani din amintirea lor tor restul vietii :)...altii traiesc o viata impreuna si nu impartasesc nimic in comun :(...poate doar monotonia, tristetile si nemultumirile :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă