Autor Subiect: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011  (Citit de 57427 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Excursie in Maramures - 9 - 12 iunie 2011
« Răspuns #90 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 17:17 »
bagaje ... stie toata familia, toti prietenii, toti colegii, seful, soferul ... sa nu stie cotropitorii ;D sssttt ...

impachetez, despachetez, calc, renunt, suna telefonul, mi-e foame, mi-e sete, ma gandesc ca nu am pelerina - voi putea opri ploaia puternica dar ma voi lasa udata in ceata de o "mocaneasca"  ;)

am pus un bax de tigari - pana apare legea in M.O.F.  :P - ochelarii de soare, palaria si vaaai costumul de baie si voooooooooaaaaaaaaaalul :D :D :D

ma bazez pe colaborarea excursionistilor la un fier de calcat ;D

Eugeniaaaa ... te rog daca esti la servici si prinzi mesajul ... un bax de sapun cu ulei de masline, pentru ca la toate farmaciile din cartierul meu ... n a d a!

nihil sine deo

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #91 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:02 »
sa va dea dumnezeu zile de vis frumos in Maramu !

bine ar fi , daca puteti , sa ne mai dati un semn si noua despre cum ati ajuns .

distractie maxima , dragilor !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #92 : Joi, 09 Iunie 2011, 09:35 »
Ce stiu acum, inainte de plecarea din Sibiu, ca microbuzul a plecat din Bucuresti la timp si ca acum este prima pauza de traseu, pt dezmortire si ...achizitie pelerine.
Multumim de urari, avem nevoie de gand bun si vreme excelenta.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #93 : Joi, 09 Iunie 2011, 11:37 »
drum bun si distractie super !

silviu

• Vizitator
« Răspuns #94 : Joi, 09 Iunie 2011, 14:15 »

am pus un bax de tigari - pana apare legea in M.O.F.  :P -
vezi ca legea trebuie sa treaca si pe la camera derutatzilor :-\
drum bun si dixtractie la max!

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #95 : Joi, 09 Iunie 2011, 18:27 »
e opspe trecute fix... pe unde o fi Mitza mea acum ? :D

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #96 : Vineri, 10 Iunie 2011, 12:07 »
mai draga , voi chiar nu ati luat niciun laptop la voi , sau sunteti franti de oboseala de atata distractie de nu postati si voi un cuvintel ?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #97 : Vineri, 10 Iunie 2011, 12:36 »
oamenii merg de trei ore prin ceata si ploaie mocaneasca ... ;D ;D ;D ;D
fac instructie si antrenament pt SWAT... ::)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #98 : Vineri, 10 Iunie 2011, 13:49 »
oamenii merg de trei ore prin ceata si ploaie mocaneasca ... ;D ;D ;D ;D
fac instructie si antrenament pt SWAT... ::)
As mai dori informatii despre excursioniştii noştri!

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #99 : Vineri, 10 Iunie 2011, 14:10 »
steliana e singura in padure. s-a ratacit de grup... care aveti telefonul ei , sunati-o sa o linistiti.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #100 : Vineri, 10 Iunie 2011, 14:16 »
   Am veşti de la excursionişti! Am vorbit cu Steliana! Ieri au ajuns la destinatie in jurul orei 19.00. Excursioniştii s-au bucurat ieri de un drum frumos, însorit, fară urme de ploaie ori vijelie. Astăzi plouă mocăneşte. După ce a parcurs un traseu sălbatic timp de trei ore spre nu ştiu ce creastă de munte, scuze, nu am reţinut denumirea, Steliana a făcut cale întoarsă, singură, prin pădurea deasă şi misterioasă. Când am sunat-o, cu putin timp in urmă, Steliana, singură singurică, parcursese deja trei sferturi din drumul de întoarcere...  A înfruntat urşii, vulpile, jivinele pădurii singură... le-a îmbânzit zâmbindu-le si făcându-le cu ochiul. Steliana a însemnat traseul prin pădure pentru cei care urmeză să vină în urma ei. Draga de ea! Steliană vă pupă pe toţi şi de abia aşteaptă să stea cu noi la poveşti.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #101 : Vineri, 10 Iunie 2011, 16:03 »
   Ce draguta a fost Steliana cand s-a rujat frumos inainte de intalnirea cu jivinele padurii... Pentru întâlnirile importante din mijlocul pădurii trebuie să fii pregătit cum se cuvine...

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #102 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:35 »
Steliana va pupa si prin mine....si e tare bine....in fata puscariei - memorialul victimelor comunismului- ca-nauntru nu a vrut sa nu preia amintiri si energii de mult consumate...in rest e totul ok...chiar si vremea...de acolo se pregateste sa intre in atmosfera cimitirului vesel sa-i faca pe morti sa rada...deja face antrenamentul ...de fapt o mostra am avut la telefon
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #103 : Vineri, 10 Iunie 2011, 18:48 »
  Multumim balanta pentru nepretuitele informatii... ţinem aproape, da?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #104 : Luni, 13 Iunie 2011, 09:16 »
Bine v-am regasit! Dupa 4 zile de drum, urcat pe munte, mocanita, vizite, piscina, ceramica, bere, m-am intors acasa. Obositor dar plin! Un program care a cuprins doua zile de munte, Creasta Cocosului si Cascada Cailor, completate cu viztare de manastiri (Barsana si Ieud), de muzee (Memorialul de la Sighet - un loc pe care fiecare roman are datoria sa-l vada, pt a-si intelege istoria si unul particular de lucrari de lemn - la Barsana, unde o familie de mesteri fabrica gigantice porti maramuresene si obiecte de o sensibilitate artistica populara remarcabila), ateliere (ceramica de Sacel - unul dintre putinele locuri din tara unde se fabrica ceramica dacica). Joi a fost zi de drum, distanta pana la Ocna Sugatag este de peste 600 km si timpul in care se face este de cca 12 ore. Duminica am avut in program mocanita. Cand am ajuns in curtea garii, nu mi-a venit sa cred cata popularitate are acest trenulet care urca pe minunata vale a Vaserului; o parcare plina de autocare si masini, si doua garnituri pline care plecau in munte. Este ceva care nu trebuie ratat daca ajungeti in Maramures. Ca si ceea ce am inclus in programul nostru. N-am ajuns la Rohia, acolo auzisem de valoarea acestei manastiri si ce reprezinta ea. Era insa departe de cazarea noastra, se afla undeva langa Targu Lapus si daca era sa o vizitam trebuia sa o facem la venire. Pt ca plecarea s-a facut din Viseul de Sus, pe alt traseu.
Pentru multi dintre cei vechi bucuria revederii cu cei cunoscuti a fost foarte mare, povestile si rasul animand serile. O parte din cei noi au inteles imediat spiritul acestei comunitati si s-au adaptat perfect langa cei vechi. Am vazut ca au participat ca si cand er fi fost in Singles Camp de multa vreme...
Am observat insa aici, ca si la Pusticu, ca sunt participanti care inteleg actiunile organizate, ca pe unele pur turistice. Asteptand sa vada si aici acel tipar clasic  pe care-l au acestea. Or ceea ce facem noi este o actiune de socializare, asta urmareste proiectul meu si la asta participati voi. Eu incerc sa ma folosesc de elementul turistic, ca motiv, astfel incat oamenii sa iasa din casa si sa socializeze la modul real. Asta este tinta acestor actiuni. Nu turismul in sine. Gandesc fiecare actiune astfel incat sa pun oamenii impreuna, sa le creez cadru de socializare. Dau detalii, dar poate nu intotdeauna si toata lumea le citeste pe forum, asteptand sa le primeasca telefonic sau pe Email, asa cum procedeaza o agentie clasica de turism. La noi toata informatia este pe forum, tocmai pentru a da si posibilitatea dezbaterii si eventual a completarii programului cu elemente venite de la voi. Aici gasiti tot ce aveti nevoie, nu este nevoie de informatii suplimentare.
Actiunile noastre sunt colective, asta trebuie sa se inteleaga foarte bine, nu este acelasi lucru sa mergi intr-o excursie Singles Camp, cu a merge intr-o excursie organizata de o agentie. Acolo esti intr-un grup ad hoc si de conjunctura, aici sunteti intr-un grup, intr-o fractiune dintr-o COMUNITATE. Deci complet alt tip de relatii. De aceea cei care doresc cu adevarat sa participe la acest program, trebuie sa inteleaga acest lucru. Daca ei vizeaza doar iesirea turistica, actiunile Singles Camp nu reprezinta locul potrivit. Aici toata lumea este egala si trebuie sa fie sociabila, prietenoasa. Daca se sta de o parte marcand cu X pe cei care nu plac , daca iesirile sunt doar prilej de etalare de mofturi si de rasfaturi, daca nu exista toleranta, cu tot efortul meu, actiunea nu are efect pozitiv asupra celor care procedeaza in acest fel. De aceea este bine ca inainte de a participa la o actiune Singles Camp sa va evaluati asteptarile. Am tinut sa precizez aceste lucruri, vreau ca dupa sosirea din excursia de la Praga, unde urmeaza sa plecam peste o zi jumatate, sa dezbat pe larg acest subiect.
Nu o sa am de aceasta data timp sa povestesc detaliat ce s-a intamplat acolo, in acele 4 zile excelente, trebuie sa ma pregatesc de Praga, mai am foarte putin timp la dispozitie. Ii las pe cei care au participat sa dea celor care au stat acasa amanuntele mini vacantei.