Arhiva > Arhiva
Mass media
almi_gabi:
probabil ca deja unii dintre voi ati aflat deja de reportajul facut despre Singles Camp
a existat un scurt reportaj si in cadrul Observatorului de pe postul national
suntem din ce in ce mai cunoscuti ;D
almi_gabi:
am dat peste un articol interesant, ceva cam lung pentru cat timp avem pentru a citi dar macar "rasfoit" ;D si tot se merita 8)
Jurnalistele anilor 40
"Cei care citesc stiri cu regularitate stiu fara sa le-o mai spuna cineva: viitorul apropiat este al jurnalismului on-line. In viitorul indepartat, cine stie, poate ca hologramele vor fi in top.
Aparate foto digitale, camere care transmit imaginile live prin satelit, reportofoane hi tech, transcriere pe laptop de la fata locului si transmitere in cateva milisecunde catre cititori sau catre redactiile de stiri, reporterul actual are un intreg arsenal. Insa cum era in trecut?
In urma cu 70 de ani, jurnalismul insemna sa fii la fata locului cu un carnetel si un creion in mana, sa ai fise in buzunar pentru telefoanele publice de la care anuntai informatia redactorului sef iar, in redactie, masina de scris era ultima tehnologie in domeniu. "
pocama:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 17 Noiembrie 2011, 07:40 ---probabil ca deja unii dintre voi ati aflat deja de reportajul facut despre Singles Camp
a existat un scurt reportaj si in cadrul Observatorului de pe postul national
suntem din ce in ce mai cunoscuti ;D
Revelion pentru oameni singuri
--- Terminare citat ---
Acum aflu despre reportaj. Ma bucur si ma simt mai increzatoare in mijlocul acestei comunitati.
pocama:
Astept cu nerabdare orele 22,00. Antena 2-Codul lui Oreste. Un tip pe care imi place sa-l ascult ore in sir.
pocama:
A meritat din plin emisiunea de aseara. Invitat-Horia Turcanu.Subiect-extinderea constiintei, 2012 an ce va produce profunde modificari in constiinta oamenilor. Pentru cei interesati, pe 13 decembrie are loc un eveniment, o incursiune experimentala in constiinta anului 2012, la orele 18, UnaGaleria, str. Budisteanu 10 - intrarea libera. Va recomand urmatorul articol pentru a-l cunoaste mai bine pe Horia Turcanu.
http://www.calatoriainimii.net/despre-2/horia-turcanu/dsc_2978-2/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă