Arhiva > Arhiva

Mass media

<< < (10/27) > >>

Saturnianul:
Si fiindca tot e vorba de televiziune si divertisment...

almi_gabi:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 10 Octombrie 2011, 16:28 ---Asta e un film la care trebuie mers. Pe 23 noiembrie se lanseaza la ei. Sa speram ca ajunge repede si la noi.

The Muppets Official Trailer

--- Terminare citat ---

pai ii fain atunci ca mi-au placut intodeauna - pacat ca nu-i mai dau la TV - i-as revedea cu placere  :)

Mari_a:
Cu (destui) ani in urma, printre atributiile de serviciu aveam si revista presei. (Ma rog, aveam de urmarit o anumita tema). Eram neagra pe maini de la ziare. Am ramas cu deformatie profesionala si mai rasfoiesc si acum, dar pe net, unde e si mai interesant: comentariile cititorilor sunt un deliciu! Pe evz, de exemplu, sunt unii pe care ii citesc de ani de zile! Mai scriam si eu, dar m-am lasat...
Iata peste ce am dat azi:    :)
http://www.mesageruldesibiu.ro/societate/7576-socializarea-de-grup-este-benefica

almi_gabi:
super articol despre noi, mari - nu stiam ca citesti "mesagerul" de Sibiu  ;D
 au fost mai multe articole despre noi prin diverse publicatii - deja nu le mai stiu numarul
poza publicata este de la carnaval (despre care se aminteste in articol) - cred ca in aceea actiune s-au adunat cei mai multi participanti  :)

Mari_a:
Mah, citesc si biletele de tramvai  ;D . Doar-doar m-oi mai culturaliza si io  ;D (Un post de radio avea o campanie: Cine nu citeste, e prost!  ;D )
Si, in general, sunt foarte atenta la mesagerii de orice fel  :P
Am dat peste poze de la acel carnaval pe facebook... (Ca de cand i-am dat add lui Andromeda, ma baga in tot felul de chestii  ;D Sa-l vezi ce combativ e, e bun de lider de sindicat  ;D )
Dar ati fost super-costumati! Fain!
In legatura cu articolul, sa-mi dau si io cu parerea: ar trebui pus si intr-un ziar central... Eu citeam HotNews, care m-a bagat in Romania libera si asa v-am gasit...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă