Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215425 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

varsator38

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #540 : Vineri, 06 Ianuarie 2012, 17:11 »
frumusetea vine din interiorul fiecaruia...chiar si o fiinta mai putin inzestrata de natura,daca stie sa-si puna in valoare calitatile si sa-si mascheze defectele,poate fi considerata placuta,chiar frumoasa uneori,iar gusturile difera de la om la om..."e frumos ce-mi place mie" :)chiar daca altii au alta parere :)

Daca o persoana nu e frumoasa dar se crede frumoasa e mai bine decat daca e frumoasa dar nu se crede frumoasa?
daca te simti bine in pielea ta si ai incredere in propria persoana conteaza,cred eu,mai mult decat sa-ti se spuna de altii ca esti frumoasa!
pana la urma...totul e relativ :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #541 : Duminică, 08 Ianuarie 2012, 17:01 »
Supermodelele anilor '80

Gia Carangi, Christie Brinkley, Brooke Shields sau Elle Macpherson sunt doar câteva dintre cele mai celebre fotomodele ale anilor '80. Sunt supermodelele care au făcut istorie în modă şi au reprezentat un standard de frumuseţe al acelor ani.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #542 : Luni, 09 Ianuarie 2012, 15:41 »
STUDIU: Ce-şi doresc cu adevărat femeile

Aspectul fizic este cel mai important criteriu în alegerea partenerilor, au stabilit cercetătorii americani.

Chiar dacă tot mai multe femei susţin că sunt în căutarea unor parteneri inteligenţi şi amuzanţi, majoritatea lor îşi doresc de fapt bărbaţi frumoşi, scrie LiveScience.com.

"Chiar dacă o femeie susţine că nu este preocupată de modul în care arată potenţialii ei parteneri, studiile noastre arată că lucrurile stau cu totul diferit", a spus Paul Eastwick, unul dintre autorii studiului, care a fost realizat pe baza unor asocieri de cuvinte.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #543 : Luni, 09 Ianuarie 2012, 19:56 »
Da' de cand se ia ca etalon pentru toata lumea ceea ce cred americancele?  ???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #544 : Marți, 10 Ianuarie 2012, 11:21 »
Foto: 6 mame bătrâne care arată senzaţional după naştere
Chiar dacă au născut după 40 de ani sau chiar la aproape 50 de ani, aceste vedete arată mai bine decât multe adolescente.

silviu

• Vizitator

julia

• Vizitator
« Răspuns #546 : Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012, 18:41 »
femei frumoase care se vad urite, femei slabe care se vad grase, grasute care vor sa slabeasca ...
mai conteaza astea daca intre doi oameni e o sclipire, atractie, dorinta?

Offline manghel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • simplitate si siguranta
« Răspuns #547 : Miercuri, 18 Ianuarie 2012, 23:17 »
cand iubesti o persoana si te atrage ceva la ea,si mai ales sa existe un istoric pe care sa il aveti impreuna o sa fie frumoasa indiferent de ce s-ar intampla,si orice ar fi.
forta de a trece peste orice

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #548 : Joi, 19 Ianuarie 2012, 17:08 »
cand iubesti o persoana si te atrage ceva la ea,si mai ales sa existe un istoric pe care sa il aveti impreuna o sa fie frumoasa indiferent de ce s-ar intampla,si orice ar fi.

Subscriu... si din partea celuilalt gen!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #549 : Marți, 24 Ianuarie 2012, 15:11 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #550 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:22 »
Fotomodelul Micaela Schaefer este cea mai sexy femeie din Germania!
Fotomodelul Micaela Schaefer este considerată a fi cea mai sexy femeie din Germania. Tânăra în vârstă de 28 de ani are o carieră de success atât în țara sa, cât și pe plan internațional.

Frumoasa Micaela a debutat în modeling în adolescență, la vârsta de 14 ani. Încă de atunci, ea a fost selectată să apară în prezentări de lenjerie intimă, grație formelor sale superbe.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #551 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:24 »
ai boldit "Micaela" geaba, ca eu n-am forme de aratat in lenjerie intima, pretutindeni.  :) n-as face-o nici daca as arata ca Micaela aceea.  :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #552 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 12:50 »
si io la fel. n-as face-o nici daca as arata ca arnold. poate doar in fata sufletului-pereche :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #553 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 13:19 »
 in fata unui suflet atat de pereche ca al Micaelei (aceea)?   :P

silviu

• Vizitator
« Răspuns #554 : Luni, 30 Ianuarie 2012, 13:30 »
aceea e sufletul nepereche :(