Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215495 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #570 : Joi, 16 Februarie 2012, 09:52 »
la slujba nu mergi prin zapada si prin frig, nu te bate vantul.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #571 : Joi, 16 Februarie 2012, 11:20 »
ei as, :P
daca esti chemat la capataiul suferindei frumoase si trebuie musai sa slujesti pana isi da duhul? :2funny:
iti dai duhul inaintea ei ca afara e zapada? :o
nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #572 : Joi, 16 Februarie 2012, 16:55 »
pai cine o pune sa-si dea duhul pe o vreme ca asta ??? >:( a!, daca-si da duhul la mine-n chilie, in timp ce ne uitam prin colectia mea de picturi cu oameni sfinti, se schimba treaba. ii fac o slujba de raman ingerii-nlemniti :angel:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #573 : Marți, 21 Februarie 2012, 19:02 »
Sfaturile lui Donald Trump pentru fetele frumoase: "Găsiţi-vă bărbaţi cu bani"

În cea mai recentă ediţie a emisiunii sale "Celebrity Apprentice", Donald Trump a ţinut să le împărtăşească tuturor fetelor sfaturile sale despre viaţă şi, mai ales, despre relaţii sentimentale.

Donald Trump a întrebat-o pe Dayana Mendoza, Miss Univers şi una dintre vedetele prezente la emisiune, dacă are mulţi iubiţi. Atunci când fata i-a răspuns că are numai unul, Trump a vrut să ştie cât de bogat e iubitul fetei. Aşa că, aflând că bărbatul nu e deloc bogat, miliardarul s-a grăbit să îşi spună părerea despre relaţia celor doi: "N-are nicio şansă cu tine", i-a spus el lui Miss Univers, citat de Mediaite.com.

Mendoza a încercat să îi explice că iubitul ei este "bogat la suflet", dar Trump a insistat: "Nu are nicio şansă cu tine, ţi-o garantez. Are avion? Nu. E terminat!"

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator

silviu

• Vizitator

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #577 : Marți, 06 Martie 2012, 16:57 »
ma dor ochii de atata frumusete....ptiu! oO
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #578 : Miercuri, 07 Martie 2012, 10:49 »
imi place blonda cu ochi albastri :) are o privire asa de galesha ::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #579 : Vineri, 09 Martie 2012, 15:45 »
Cum arată femeia perfectă

Revista Marie Claire, ediţia australiană, a prezentat imaginea femeii ideale, punând la un loc cele mai râvnite trăsături ale unora dintre cele mai frumoase celebrităţi.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #580 : Vineri, 09 Martie 2012, 22:06 »
Dintii nu sunt chiar asa de perfecti!  >:D
Cat despre barbatii cu bani, eu n-am fost niciodata o frumusete si totusi m-a gasit unul... si l-am lasat eu.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #581 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 20:12 »
Aşa arată cel mai SEXY bătrân din lume!
Viaţa doctorului Life s-a schimbat în mod radical în urmă cu 10 ani, când s-a hotărât să ia fitness-ul în serios. Până atunci, era supraponderal, aproape diabetic și cu nervii la pământ. Revista Muscle Media Magazine i-a oferit o provocare ieşită din comun. A trimis o poză la începutul unui program de 12 săptămâni, aşa cum cerea concursul din revistă, şi a început să se antreneze.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #582 : Duminică, 11 Martie 2012, 15:04 »
Laudabil din partea lui. Insa in afara de faptul ca face bine la sanatate, nu vad de ce "ca la 20 de ani de la gat in jos" sau "ca un batran de la gat in sus" ar fi mai sexi. Mai sexi decat o medie echilibrata intre cele doua extreme? Nu cred.  :buck2:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #583 : Duminică, 11 Martie 2012, 16:38 »
face bine la sanatate sa iei hormoni de crestere la 70 de ani? ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #584 : Duminică, 11 Martie 2012, 17:22 »
la 70 sau la 20 de ani eu tot nu vad rostul dar probabil ca barbatii sunt in stare de orice in zilele astea ca sa arate ca Schwarzenegger