Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215718 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #435 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 22:50 »
Posibil. Dar rozul il vad categoric, mai ales daca e tipator...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #436 : Marți, 20 Septembrie 2011, 12:06 »
Unii dintre cei mai urati actori - dar ii simpatizam pentru carisma si rolurile lor.  :)

o lista a celor mai urati actori

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #437 : Marți, 20 Septembrie 2011, 12:24 »
Unii dintre cei mai urati actori - dar ii simpatizam pentru carisma si rolurile lor.  :)

Sunt fooarte interesante comentariile la listă!
Ţine de gust. Şi de gustibus... Nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce-mi place mie!

Uite unul frumos pe care l-au făcut urât: Leonardo. Nu ştiu ce Oscaruri va lua filmul ăsta (dacă va lua), dar unul pentru machiaj, din câte se vede, ar merita...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-fost-lansat-primul-trailer-al-filmului-j-edgar-video-946299.html

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #438 : Marți, 20 Septembrie 2011, 13:58 »
mari, machiajul cred ca "scoate" ca sa spun asa pe multi actori - se pot sterge riduri, defecte ale trasaturilor etc
am vazut, la un moment dat cateva filmulete despre cum se realizeaza machiajul profesional - special pentru filme si videoclipuri - si uneori este o munca de cateva ore - mai ales pentru personaje din filmele istorice sau SF a caror fizionomie trebuie "schimbata"  major

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #439 : Marți, 20 Septembrie 2011, 14:30 »
Da, e celebru cel cu machiajul lui MJ pentru Thriller...
Dar dacă ne apucăm să discutăm despre machiaj pe topicul de “frumuseţe a femeii“... avem de scris tomuri! Şi plictisim audienţa  ;D

Doi tipi citeau ştiri la radio. Unu' zicea despre nu-ştiu-ce-tencuială de pe nu-ştiu-ce-tavan care a căzut pe unii într-o sală de conferinţe. Celălalt zice: - Nah, nu mă, n-a căzut nimic, doar se demachia Andreea Raicu!

(Hi hi hi, ce drăguţ: numai mama îmi zice mari  :) )

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #440 : Marți, 20 Septembrie 2011, 14:41 »
Dar dacă ne apucăm să discutăm despre machiaj pe topicul de “frumuseţe a femeii“... avem de scris tomuri! Şi plictisim audienţa  ;D

eu nu ma plictisesc  :) - si folosesc machiaj - si de fapt vreau sa spun -  ca sunt asa o frumuseteeeeee  feminina   ;D

PS  sper ca nu te superi ca iti spun mari  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #441 : Marți, 20 Septembrie 2011, 15:20 »
Tocmai a venit pe-aici o doamnă cu o geantă de voiaj şi un troller de 70 cm pline cu farduri...

;D  Să mă supăr? Nu mă supăr de (mai) nimic.
Mi se spune Maria, Mariana, Marina, Mery, Mari, iar iubitul meu (care are 8 ani şi e în clasa a doua  :) ) îmi zice Măriucu.
Îmi place să mă joc cu tine pe-aici  :) Ţi-a mai zis cineva azi că ai simţul umorului  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #442 : Joi, 22 Septembrie 2011, 21:36 »
si frumusetea e relativa dar si uritenia..
daca omul ala are calitatile pe care le cauti incepi sa-l vezi cu alti ochi

silviu

• Vizitator

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #444 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 10:17 »
chiar si satena - era frumoasa - dar asta n-am inteles - de ce oare barbatii prefera femeile blonde ?

julia

• Vizitator
« Răspuns #445 : Marți, 27 Septembrie 2011, 21:14 »
cum era bancul ala: prefera blonde dar se insoara cu brunete si isi iau amnte roscate.

http://www.ziare.com/life-style/relatii/barbatii-nu-prefera-blondele-ci-satenele-cu-ochi-albastri-1116557

silviu

• Vizitator
« Răspuns #446 : Marți, 04 Octombrie 2011, 19:49 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #447 : Joi, 06 Octombrie 2011, 13:48 »

julia

• Vizitator
« Răspuns #448 : Joi, 13 Octombrie 2011, 19:24 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #449 : Vineri, 21 Octombrie 2011, 11:46 »
O fotografie topless cu Marilyn Monroe va fi scoasă la licitație
Fotografia din 1962, făcută cu puțin timp înainte ca aceasta să moară, va fi scoasă la vânzare în noiembrie. Poza provocatoare face parte din seria numită "The Last Sitting", care l-a făcut faimos pe fotograful american Bert Stern. Acesta i-a făcut lui Marilyn 2.500 de fotografii în iunie 1962 pentru revista Vogue, și la șase săptămâni după, actrița a decedat în urma unei supradoze de droguri.

::) ce-i frumos si Lui Dumnezeu ii place