Autor Subiect: Frumusetea  (Citit de 215289 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Frumusetea
« Răspuns #405 : Sâmbătă, 13 August 2011, 09:33 »
fa meditatii. in thailanda.

meditatia poate cobori atat nivelul cortizolului, cat si pe cel al tensiunii, dupa cum a aratat un studiu realizat in Thailanda, unde subiectii au practicat meditatia timp de 6 saptamani. 

http://www.ziare.com/life-style/intalniri/trucuri-pentru-a-ti-cobori-nivelul-stresului-996622

silviu

• Vizitator
« Răspuns #406 : Sâmbătă, 13 August 2011, 13:36 »
daca ajung in thai imi creste LH si cine stie ce mai patesc :-\

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #407 : Sâmbătă, 13 August 2011, 14:18 »
vei fi ingrijit de o frumusete thai  ;D  8)

silviu

• Vizitator

julia

• Vizitator
« Răspuns #409 : Luni, 15 August 2011, 22:35 »
silviu draga, ceva sau cineva te-a lasat fara cuvinte? ca vaz ca nu mai articulezi altceva decat link-uri
daca vrei, ca sa te ajut fac propunere sa-ti facem tie topic separat Lumea lui Silviu ca sa faci revista presei

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #410 : Luni, 15 August 2011, 23:38 »
.... si mereu link-urile de la silviu sunt cumva legate de tema topicului - le posteaza la "subiect" - eu chiar le citesc si unele sunt "cool" - au frumusetea   ;)  lor ( de vesti on line  :D) - n-as avea timp sa le caut rasfoind ziare on line

here is the "e-mail man"    ;D 8)

julia

• Vizitator
« Răspuns #411 : Miercuri, 17 August 2011, 20:23 »
nope. link man.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #412 : Marți, 23 August 2011, 13:05 »
Ce spun pozele de pe Facebook despre femei?

Femeile care postează fotografii numeroase cu ele însele şi care au o mulţime de prieteni pe Facebook nu sunt doar sociabile sau pur şi simplu mândre de pozele lor ci, comportamentul lor relevă anumite probleme de auto-stimă pe care le au. Ca să îşi conştientizeze valoarea, ele au nevoie de permanentă consimţire a celorlalţi.

"Chiar daca rezultatele cercetarii sociologice sunt stereotipale si probabil usor de prevazut, este extrem de dezamagitor sa vezi ca in anul 2011, atat de multe tinere continua sa isi bazeze valoarea de sine in functie de felul in care arata – in acest caz postand fotografii cu ele insele pe Facebook, ca forma de divertisment. Acest fapt reflecta valoarea distorsionata pe care cultura populara a dat-o felului in care arata femeile", spune cercetatorul Michael A. Stefanone, profesor in cadrul departamentului de Comunicare de la Universitatea Buffalo.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #413 : Miercuri, 24 August 2011, 23:42 »
Cum pozau divele de altadata, fara Photoshop: neepilate si cu sunculitele la vedere GALERIE FOTO
Pe vremuri, cand nu erau la moda siluetele scheletice, vedetele nu se sfiau sa isi arate colaceii in pictoriale. Frumuseti emblematice ca Sophia Lauren sau Marilyn Monroe au pozat sexy in costum de baie, chiar daca aveau forme pe care unii le-ar putea numi generoase . Probabil, in zilele noastre editorii foto le-ar fi scos defectele cu ajutorul Photoshopului.

julia

• Vizitator
« Răspuns #414 : Vineri, 02 Septembrie 2011, 16:38 »
mi se par de o suta de ori mai frumoase decat toate fotoshopatele astea perfecte

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #415 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 17:26 »
Meine liebe Damen, îngrijiți-vă frumusețea: "Produsă din extracte de plante atent alese, în formă concentrată, ce oferă pielii o doză suplimentară de îngrijire, substanța este eficientă și vizibilă rapid":

M-am răzgândit! Pusesem un copy/paste de pe un forum preponderent masculin. Era cam dur...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #416 : Marți, 06 Septembrie 2011, 07:59 »
un clip primit de la eugenia (SC) care mi-a placut mult - despre  frumusetea pamantului

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/5AgW1_gORzA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

melodia: Night ride across the Caucasus - Loreena McKennitt

julia

• Vizitator
« Răspuns #417 : Marți, 06 Septembrie 2011, 22:05 »
nu vad legatura cu topicul asta dar vad legatura cu topicul ala cu peisaje

silviu

• Vizitator
« Răspuns #418 : Marți, 13 Septembrie 2011, 10:31 »

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #419 : Marți, 13 Septembrie 2011, 11:02 »
nu vad legatura cu topicul asta dar vad legatura cu topicul ala cu peisaje

acest topic se refera strict la ce ?
la Frumusete, indiferent de unde vine ea, om, natura etc :) eu asa cred  :)

superb,  @gabitza !  :)