Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (42/175) > >>

iulia17:

apropo de discutia dinainte cu greselile nu-s ce sa zic dar parca inclin spre alta parere. astea se numesc typo-uri si sunt frecvente pe forumuri si in general pe net. si mie imi scapa degetul pe alta tasta sau maninc litere cind scriu in graba. totusi nu mi se pare asa relevant pt cine vrea sa ma cunoasca cu adevarat, de aia nici nu ma corectez cu vreo erata pe urma. io n-am nelinisti ortografice, as zice ca e mai important mesajul si ce vreau sa transmit decat ca uneori tastatura imi joaca feste sau ca eram cu gindul la altceva. poate ca asta si e frumusetea.
miha, n-o fi si asta vreo dependenta?

optimus sum:

--- Citat din: carmentoma din Marți, 24 Mai 2011, 17:25 ---     Chiar nu consider ca sunt in razboi cu tine! Deci nu am ce sa pierd sau sa castig! Si @silviu "inteapa", dar la alt nivel de subtilitate, pe care il prefer! Si nu imi provoci nici un fel de stres! Tu, in "modestia" ta fara margini te iei prea in serios si iti dai prea multa importanta! Eu nu iti dau!

--- Terminare citat ---
eu nu am facut decat sa-ti raspund cu cuvintele tale...nu stiu ce razboi porti tu si cu cine, cu siguranta fiecare dintre noi purtam razboaie chiar si cu noi insine...probabil ca la razboiul tau cu tine insati ar trebui sa te gandesti mai mult... daca imi dai tu importanta sau nu , conteaza prea putin pentru mine... din universul meu nemarginit, parerea unei stele nu conteaza si la nivelul de geniu la care am ajuns , un fir de praf se pierde in desert...daca nu intra in pantof sau in ochi... ;D

janeta:

--- Citat ---asta nu va place ?
--- Terminare citat ---

mda , frumusel , dar nu genul meu .

adica n-as alerga dupa el sa-l var in asternut ;D

iulia17:

copii, mie imi vine sa strig STOP JOC si sa fac curat dar iar va suparati pe mine.

iulia17:

jeanette, inima ta dupa cine alearga?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă