Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (43/175) > >>

carmentoma:

--- Citat din: iulia17 din Marți, 24 Mai 2011, 17:40 ---
apropo de discutia dinainte cu greselile nu-s ce sa zic dar parca inclin spre alta parere. astea se numesc typo-uri si sunt frecvente pe forumuri si in general pe net. si mie imi scapa degetul pe alta tasta sau maninc litere cind scriu in graba. totusi nu mi se pare asa relevant pt cine vrea sa ma cunoasca cu adevarat, de aia nici nu ma corectez cu vreo erata pe urma. io n-am nelinisti ortografice, as zice ca e mai important mesajul si ce vreau sa transmit decat ca uneori tastatura imi joaca feste sau ca eram cu gindul la altceva. poate ca asta si e frumusetea.
miha, n-o fi si asta vreo dependenta?

--- Terminare citat ---

Cand la calitati pui pe primele locuri "cultura", scuza-ma, dar nu ai voie sa faci greseli elementare de gramatica! Nu e vorba despre graba aici! Ci de ignoranta! Sa nu stii sa folosesti cratimele corect, dar sa te pretinzi "cult/a", fara suparare, pentru mine e prea mult! Si chiar cu riscul de a deveni nesuferita, chiar nu pot sa tac! Dar e dreptul tau sa ai orice alta parere, diferita de a mea! Nu suntem "aplaudaci", ca pe vremuri! Avem dreptul de a ne exprima opinia, chiar daca nu e "flower power"! Tastatura imi joaca si mie feste deseori, nu asta era problema! Si tu esti o fata frumoasa, pentru mine, din toate punctele de vedere, in special pentru zambetul deosebit, pe care eu nu pot sa mi-l permit!!

carmentoma:
Esti moderator, Iulia, si e dreptul tau de a sterge ceea ce consideri de cuviinta! Totusi nu s-a folosit limbaj jicentios sau jignitor, care sa justifice stergerea mesajelor! Dar tu faci cum crezi!

optimus sum:
de acord ...eu nu voi mai scrie nimic... nu am facut decat sa ma comport cu carmen asa cum ea se comporta cu altii dar mi se pare ca deja devine o copilarie...
imi pare rau daca am exagerat cu ceva si daca am jignit mai mult decat trebuie ...
ma voi opri aici cu postarile stupide ...te rog mult daca ai amabilitatea ca tot ce am scris sa stergi complet Iulia... si multumesc pentru moderatie si deranj.
 :)

iulia17:

hai ca iar mi-ai dat idei cu ce spui tu: atunci cind percepem pe cineva ca fiind o persoana frumoasa, poate ne atrage sau apreciem ceva la ea/el dar in cursul discutiei descoperim ... perle de cultura sau chiar in scris cum spune carmen, se schimba ceva in perceptia noastra?

PS: nu le sterg draga mea, dar directia mi se pare ca ar trebui sa fie alta.

optimus sum:
iulia ...postarile mele de azi nu ma reprezinta si au fost iscate decat de o joaca ...de aceea te rog sa le stergi pe ale mele ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă