Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (41/175) > >>

carmentoma:
   Ca in povestea din copilarie cu Fata babei si fata mosneagului, lada aurita si uriasa ascundea serpi si balauri! Prefer un ambalaj mai putin spectaculos, asa cum e al meu! Ma simt perfect in pielea mea: nu sunt nici cea mai frumoasa femeie din lume, dar, la varsta mea, nu m-as da pe multe de aceeasi varsta, sau chiar mai tinere! Dar cum e cu cei care fac complimente fara numar la un moment dat si apoi, daca ii calci pe coada, trec in coltul opus si critica ceea ce au laudat pana mai ieri? Cand au mintit si au fost ipocriti? Pot fi luati in serios in vreunul din cazuri?

janeta:
in timp ce sumi si carmen "discuta" eu am sa-ti mai arat , mica draga , inca un frumos care a imbatranit la fel de frumos ( parca scriu in caietelul ala din scoala cu actorii preferati  :D )

si daca ma gandesc bine nici nu e asa batran ci numa` bun ( ochi dati peste cap , cu greu de adus inapoi )  :o

optimus sum:
carmen draga. din cate vad eu, ambalajele unora au fost puse in discutie chiar de tine. iar faptul ca ai primit raspuns la intepaturile tale te irita... aprecierea mea pt ambalajul tau , te asigur ca este pozitiva si mai mult nu spun ca-ti cresc cornite... cat despre rezistenta la stres pot sa-ti spun ce a spus sun tzu in Arta Razboiului...
nu incepe un razboi pe care nu stii sigur ca il castigi...

optimus sum:
asta nu va place ?

carmentoma:
     Chiar nu consider ca sunt in razboi cu tine! Deci nu am ce sa pierd sau sa castig! Si @silviu "inteapa", dar la alt nivel de subtilitate, pe care il prefer! Si nu imi provoci nici un fel de stres! Tu, in "modestia" ta fara margini te iei prea in serios si iti dai prea multa importanta! Eu nu iti dau!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă