Arhiva > Arhiva
Frumusetea
micaela:
cer scuze stimatilor cititori pentru virgula, de-a dreptul obscena, care mi-a scapat intre subiect si predicat :D
almi_gabi:
frumusetea asigura un avantaj pana la un moment dat ~ are dezavantajul ca .....trece ;D
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 21 Martie 2011, 07:52 ---frumusetea asigura un avantaj pana la un moment dat ~ are dezavantajul ca .....trece ;D
--- Terminare citat ---
mai bine de cei uratzi din nastere. vor ramane asa pana la sfarsitul vietii iar batranetzea nu-i va afecta in niciun fel :D
pe_jumate:
japonezii ii considera pe frumosi ca fiind *alesi de zei* iar frumusetea ca semn al echilibrului universal
imi plac instinctiv *frumosii* pentru starea de incantare pe care o am in preajma lor.. asa ca evit (fara sa imi impun totusi) uratii, rautaciosii, murdarii, farseurii, in fata carora mi se face frica .. frica de abisul caderii involuntare in dezechilibru ..
almi_gabi:
frumusetea este data de ceea ce ne place ~ si de multe ori se intampla ca acelasi lucru sa fie placut si apreciat de unele persoane si neplacut de alte persoane . stiti cum se spune ~ nu-i frumos ce e frumos ci e frumos ce-mi place mie.
cat despre japonezi (de fapt asiatici), carmen , m-ai nimerit ~ imi place ca ei in trecut ridicau natura, omul, onoarea, viata, etc pana la standarde care frizau perfectiunea ; astazi fac acelasi lucru cu tehnologia.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă