Arhiva > Arhiva
Frumusetea
silviu:
--- Citat din: almi_gabi ---nu-i frumos ce e frumos ci e frumos ce-mi place mie.
--- Terminare citat ---
corect! mie imi plac fetele astea care fac reclama la us polo :)
::)
steliana:
dreptarea sta in tocuri!
almi_gabi:
Frumuseţea
"Ambalaj ce te vrăjeşte,
Trup felin, de catifea,
Însă, rău te păcăleşte
Dacă-l are... o lichea."
fragment din Epigrama la scena deschisa
iulia17:
--- Citat din: admin din Duminică, 20 Martie 2011, 17:33 ---Am asociat frumusetea cu implinirea, pentru ca am considerat ca un om inzestrat cu asemenea dar, nu poate fi altfel decat fericit. Am privit intotdeauna „frumosii” ca pe niste binecuvantati, ca pe unii pentru care succesul este o simpla formalitate.
Insa este neaparat „frumosul” un fericit?
--- Terminare citat ---
Frumusetea nu-i un merit, pur si simplu e un dat de la natura. Daca stie ce sa faca cu acest dar si cum sa-l valorifice, atunci poate fi un “fericit”. Altfel cred ca se risipeste.
Oricum frumusetea e atit de relativa; nu degeaba e vorba aia “frumusetea e in ochii celui care priveste”. Eu apreciez oamenii cu farmec, cu personalitate, iar acestia nu sunt neaparat modele standard de frumusete.
almi_gabi:
--- Citat din: iulia17 din Marți, 22 Martie 2011, 23:33 ---
Eu apreciez oamenii cu farmec, cu personalitate, iar acestia nu sunt neaparat modele standard de frumusete.
--- Terminare citat ---
Când ai un spirit tânăr, căldură în priviri şi o prezenţă placuta restul look-ului se poate aranja astfel incat frumusetea interioara si cea exterioara sa se completeze.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă