Arhiva > Arhiva

Frumusetea

<< < (2/175) > >>

admin:
Am asociat frumusetea cu implinirea, pentru ca am considerat ca un om inzestrat cu asemenea dar, nu poate fi altfel decat fericit. Am privit intotdeauna „frumosii” ca pe niste binecuvantati, ca pe unii pentru care succesul este o simpla formalitate.
Insa este neaparat „frumosul” un fericit?

marcutza:
din pacate, nu...si "frumosul" poate fi nefericit  :)

almi_gabi:
Fiecare om este frumos in felul lui. Mai mult de atat frumusetea se invata.
Pe langa frumusetea fizica care poate fi mostenita sau corectata prin diferite procedee cred ca cea mai importanta este frumusetea sufletului. Ea este cea care da de fapt valoare unei persoana.
In ziua de azi nu mai exista oameni urati. Atatea metode de “ingrijire” permit oricui un aspect placut. Dar daca aspectul exterior nu este insotit si de frumusetea spiritului parca este un dezacord in persoana respectiva.

silviu:
nu e musai ca o persoana frumoasa sa fie fericita. dar am observat ca intotdeauna o femeie frumoasa are mult mai mult de castigat in viata in comparatie cu una mai putin aratoasa. am vazut judecatori care atunci cand trebuia sa anunte o sentinta impotriva unei infractoare (asadar sufletul nu-l prea avea frumos) frumoase, se coiau o juma de ora si ii dadeau pedeapsa minima posibila. si asta cu lacrimi in ochi :'(
clar, o femeie frumoasa va fi avantajata incepand cu gradinita si terminand cu locul de munca.
e clar ca nu ne nastem egali, iar cei care se nasc frumosi vor avea mai multe avantaje pe parcursul vietii.
decat urat, sarac si bolnav, mai bine frumos, bogat si sanatos. parerea mea!

micaela:
cred ca frumusetea da avantajul unor mai bogate premise de fericire dar nu o garanteaza. pana la urma, tot norocul / destinul este decisiv. un lucru e insa sigur, un om frumos este daruit cu sanse mai mari la a fi iubit... asta e valabil cel putin in cazul femeilor, caci segmentul masculin al planetei :) e sensibil foarte tare la fizic. in cazul barbatilor e putin altfel, caci segmentul feminin al planetei :) e mai sensibil la inteligenta si caracter, la atitudine... eu una, mi-am exprimat mereu mirarea ca nu am fost absolut niciodata atrasa de barbatii pe care societatea ii considera frumosi. nush' de ce, prin ce ciudatenie a gustului meu, nu ma omor dupa "frumosi".  :D insa, e drept, armonia in trasaturi e importanta. si-o privire inteligenta. si nerv in verb. si o reflectare fizionomica a bunatatii, onestitatii...etc...mai pe scurt, reflectarea frumusetii interioare in expresivitatea exteriorului.

dupa ce beau cafeaua de dimi, s-ar putea sa-mi schimb opinia, adica sa dobandesc una mai interesanta.  :D  glumesc.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă