Aici se discuta > Subiecte generale

Dependentele

<< < (46/110) > >>

almi_gabi:
Dependentele - cat de simple pot fi si, in acelasi timp, cat de complexe. De pilda - caria dentara !   8)
Stiu ca la asta nu va asteptati   ;D
Toata viata trebuie sa ne spalam pe dinti si sa ne ingrijim dantura in fel si chip. Consideram acest lucru atat de normal, incat nici nu ne mai gandim la el. Si consideram ca obiectele de care ne servim pentru asta fac parte integranta din mediul in care traim. Dar intre aceste obiecte, produsele pe care le contin, metodele de igiena dentara, medicii stomatologi exista o sumedenie de relatii stranse.
Suntem invatati de mici si apoi ne invatam la randul nostru copii sa se spele pe dinti.
Acum sa nu credeti ca va indemn sa nu va mai spalati pe dinti - doamne fere' - v-am prezentat doar un aspect al problemei.  :)

silviu:
Tot mai mulţi medici, dentişti şi avocaţi devin beţivi

Numărul medicilor, dentiştilor, veterinarilor şi avocaţilor care devin "alcoolici funcţionali" este în creştere, avertizează experţii britanici.

Specialiştii în dependenţe au formulat această denumire pentru că aceştia nu se potrivesc imaginii tipice a alcoolicilor de la colţul străzii. Numărul celor care cer ajutor în clinicile de specialitate din străinătate e în creştere. De ce în străinătate? Pentru a nu fi recunoscuţi în ţară la ei, susţine Daily Mail.

bit:
O noua generatie de betivi. Aia cu pedigree!  ;D

silviu:
Femeile inteligente sunt predispuse consumului de droguri

Cercetătorii au descoperit că femeile cu un IQ peste medie sunt mai deschise, în jurul vârstei de 30 de ani, să experimenteze lucruri noi şi ilegale cum ar fi drogurile. Studiul realizat de James White de la Universitatea Cardiff relevă faptul că femeile ar încerca mai degrabă cannabis, cocaină, ecstasy sau chiar amfetamine decât alte droguri mai uşoare.

Bărbaţii cu inteligenţă peste medie sunt şi ei tentaţi, în jurul aceleiaşi vârste, să încerce senzaţiile pe care le dau drogurile ilegale, însă într-o proporţie mult mai mică. Oamenii mai inteligenţi se pare că sunt mai deschişi către noi experienţe. Totodată, ei cred că dacă încearcă să consume droguri doar o singură dată nu se expun niciunui risc.

Sara:
Eu cred ca oamenii cu adevarat inteligenti nu au de-a face nici cu drogurile, si nici cu cei care le consuma.
Poti experimenta cu adevarat o groaza de chestii noi, dar BENEFICE. Tot ce iti provoaca rau si alegi sa le folosesti cu buna stiinta, nu denota sub nici o forma vreun strop de inteligenta, ci mai degraba slabiciune, vulnerabilitate si probleme  de ordin psihologic.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă