Aici se discuta > Subiecte generale
Dependentele
almi_gabi:
Psihologii spun ca a aparut sevrajul lipsei de internet
toti suntem tentati sa mai deschidem nitel netul - sa mai vedem eventual ce mail am primit, ce ne-au mai scris prietenii pe "perete", ce mai spun ziarele etc
avem laptop-uri pe care le luam cu noi, sau telefonul are net 8) - pentru orice eventualitate :-\
mi s-a parut interesanta intrebarea din finalul articolului:
"V-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă într-o zi s-ar opri Internetul?"
silviu:
--- Citat din: admin ---Legea in Romania se va aplica greu pentru ca in general hotelierii, proprietarii de restaurante din Romania sunt intimidati, da acesta este termenul de clienti.
--- Terminare citat ---
exista legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun actualizata si modificata prin prin OUG 5/2008.
printre altele, legea spune: localurile cu o suprafata mai mica de 100 de m patrati pot alege sa functioneze fie ca unitati in care se fumeaza, fie ca unitati in care nu se fumeaza.
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 09 Octombrie 2011, 18:55 ---Azi ii fac plecaciuni aluia de-a inventat internetul. Si aluia de-a inventat forumurile! 8)
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Mari_a din Luni, 10 Octombrie 2011, 18:28 --- ........ Am lasat forumul deschis .......
--- Terminare citat ---
un picut de forum si internet - dependenta de SC, cumva? ;D
Mari_a:
Sa se exprime muzicaaaaaa ;D
julia:
io zic ca s-a "exprimat" pina n-a mai putut
la fata asta intrebarea era nu ce se va intimpla cu ea, ci cind.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă