Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (143/147) > >>

nistor laurentiu:
In primul rand un calduros "La multi ani!" tuturor membrilor SCT si anul 2018 sa va aduca tot ce va doriti. Si acum sa trecem la ale noastre.
Am studiat acest toping si am gasit subiecte foarte interesante, pline de trairi, sentimente adevarate, pareri si nu in ultimul rand sfaturi care au
fost pro si contra, dar cum credeti ca ar trebui sa procedeze un barbat de 48 de ani despartit de 3 luni, dupa o casnicie de 26 de ani??
De ce va intreb: sunt singur de trei luni si este GROAZNIC!!!Multumesc.

Dana Caragea:
Probabil ca majoritatea celor de aici au trecut intr-un fel sau altul, prin ceea ce treci tu acum. Bineinteles ca fiecare dintre noi am perceput diferit situatia. Oricum s-au intamplat lucrurile, doare foarte tare si anestezie pentru suflet nu am auzit sa se fi descoperit. Din proprie experienta, dupa doua astfel de evenimente (o casnicie de douazeci si.... si o relatie de peste zece ani ....) sa stii ca durerea trece, doar ca trebuie sa fii rabdator. Timpul e singurul leac. Si atunci cand va trece, vei realiza ca de fapt e ca si cum te-ai regasit, incepi sa te redescoperi, sa repari chestii la tine, sa te ierti, sa inveti sa ii ierti si pe ceilalti. Si pe EA o vei ierta intr-o zi. Daca imi permiti  sa iti dau un sfat, ar fi bine sa nu te izolezi. Gaseste ceva de facut, orice, aminteste-ti ce ai fi vrut sa faci mereu si nu era momentul,  ori ca nu aveai niciodata timp pentru tine, hobby-uri uitate sau doar lasate undeva in asteptare sau de ce nu, unele noi. E dificil sa dam sfaturi, dar parca nici sa stai si sa suferi de unul singur nu e bine. Iesi din casa, du-te la sala daca iti place, du-te la mall la film. Ocupa-ti mintea cu lucruri care iti plac. Si iti recomand cu cea mai mare placere, daca ai timp si niste bani, mergi in excursiile lui Gigi. A facut in asa fel incat a strans in jurul lui niste oameni care asa ca tine si ca mine, nu prea isi gaseau locul, si a creat Singles Camp un spatiu unde avem cu totii un loc al nostru si prieteni si amintiri si vacante de neuitat.

nistor laurentiu:
Multumesc mult, Dana Caragea, sfatul tau e super bun si am sa inerc sa il aplic. Eu sunt de doua luni inscris in SCT si am deja doua actiuni
iar daca parintii mei nu aveau ceva probleme de sanatate mai participam la doua actiuni, la care regret enorm ca nu am fost prezent
(gura raului si revelionul), dar daca sunt SANATOS si SINGUR, SIGUR voi fii prezent anul asta :dance: :dance:!

noiembrie:
Iata-ne in 2018 !
Comunitatea Singles Camp rezista,are un program,reguli,se impune disciplina,
oamenii se respecta intre ei,ba se mai si imprietenesc,se ajuta.Deci,se poate.

Ca sa fiu "on topic",eu vad SC ca un imens scanner,unde fiecare "singur",se expune.
Dupa asemenea experienta,multi si-au iertat partenerul,unii au fugit spasit innapoi.
Altii s-au iertat pe ei insisi si-au ramas...poate nu mai aveau la cine sa fuga,sau s-au regasit,
placandu-le ce-au vazut.

oviarad:
Buna ziua
Frumos subiect , daca imi permiteti imi voi expune si eu parerea
Am trecut prin doua casnicii esuate , prima de 16 ani , a doua doar 3 , deci am avut curaj sa incerc din nou si desi nu a mers nu regret pasul facut , din experienta pot spune ca "atunci cand ceva e prea frumos ca sa fie adevarat de obicei asa e ", probabil varsta ne face mai inflexibili , mai putin dispusi sa facem compromisuri .
Eu cred ca e nevoie de mult curaj sa recunosti fata de tine insuti ca ceva nu merge in relatie , daramite sa expui asta cu voce tare in cuplu :( , sau sa faci pasul de a pune capat relatiei , poate teama de singuratate , poate teama de te simti nedorit , neiubit , nefolositor cuiva , teama de a fi judecat , dezaprobat  te tin legat intr-o relatie disfunctionala , insa am o vorba ," viata ta ti-o traiesti numai tu , nimeni nu-ti traieste viata si nici tu nu o traiesti pe-a altuia " deci totdeauna fa cum e mai bine pentru tine  in orice aspect al vietii , fii impacat cu deciziile luate si fara regrete ulterioare ,,,,,,,,,,,,,,,asta ii repet fiului meu ( face 18 ani anul asta ) si asta e principiul dupa care ma calauzesc in calatoria aceasta numita viata .
Singur , in cuplu , cu copii sau fara , muncind sau lenevind , facand sport sau mancand la 2 noaptea , toate fac parte din viata noastra , sunt deciziile noastre , totdeauna vor fi unii mai buni ca noi si altii mai slabi ca noi ( si la propiu si la figurat ) important e sa fii impacat cu tine insuti , eu asa cred

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă