Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
Caroline:
Emi, solutia e urmatoarea: ai voie sa ierti de 7000 de ori cate 7. Dar nu ai voie sa mai faci aceeasi greseala de 7000 de ori... Era o maxima pe undeva (parca Matei a postat-o, nu mai stiu exact), ca este o nebunie sa-ti imaginezi ca daca vei face acelasi lucru, vei obtine rezultate diferite. Tin minte ca tehnicile de unlearn din training-urile de dezvoltare personala imi placeau cel mai mult. Si refuz sa cred ca era doar o coincidenta sau un moft. ;)
Emi 53:
Perfect de acord cu tine. :kissing:
Caroline:
:kissing:
clara39:
cred ca ai dreptate...dar uneori fac exact aceeasi greseala si nu vad ca e aceeasi decat dupa ce gresesc...oare cand am sa vad inainte?...sau poate nu mai gresesc...cred ca ar suna mai bine :)
steliana:
--- Citat din: Emi 53 din Joi, 11 Octombrie 2012, 15:41 ---practica ne omoara?!,o data , de doua ori , poate chiar de trei , dar exersand, practicand,nu se poate sa nu reusim ;) :giggle:
--- Terminare citat ---
steven den spune: "nu poti face o greseala de doua ori; atunci cand o faci a doua oara, nu mai e greseala, e alegere."
nu mi-as dori sa reusesc prin repetarea greselii ... :) prefer "consumatia" in ceva nou decat sa gust de nenumarate ori acelasi dezgust ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă