Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
Caroline:
Errata: un vaccin impotriva indragostirii de persoane nepotrivite.
In rest... ma simt vie, frumoasa, fericita... tocmai invat sa ma indragostesc de viata si de oameni. :whistle:
Emi 53:
Oare de ce ne indragostim de persoane nepotrivite?.Unele raspunsuri le avem in cartea Femeile care iubesc prea mult.Tot psihologia spune ca suferinta nu este legata de un eveniment sau de o pesoana, ci de perceptia noastra asupra evenimentul respectiv sau a persoanei respective.Adica daca invatam sa percepem , sa simtim lucrurile altfel,putem sa suferim sau nu, la alegere.Teoretic frumos ,dar practica ne omoara. :hammer: :worthy:
Matei:
--- Citat din: Emi 53 din Joi, 11 Octombrie 2012, 13:53 ---... ci de perceptia noastra asupra evenimentul respectiv sau a persoanei respective.Adica daca invatam sa percepem , sa simtim lucrurile altfel,putem sa suferim sau nu, la alegere.Teoretic frumos ,dar practica ne omoara. :hammer: :worthy:
--- Terminare citat ---
asta-i din rubrica "eu intreb si tot eu raspund", asa-i emi? dar ai dreptate, de multe ori cand ne concentram pe o anumita intrebare al carei raspuns nu-l avem, repetandu-l, e posibil sa ne vina si raspunsul.
practica ne omoara?! o data, de doua ori, poate chiar de trei, dar exersand, practicand, nu se poate sa nu reusim. :)
Caroline:
--- Citat din: Matei din Joi, 11 Octombrie 2012, 14:28 ---practica ne omoara?! o data, de doua ori, poate chiar de trei, dar exersand, practicand, nu se poate sa nu reusim. :)
--- Terminare citat ---
:dance:
Tips and tricks: mai intai trebuie sa uitam toate reflexele nocive cu care am fost invatati fara voia noastra, precum cainele lui Pavlov, care ar face ulcer daca ar saliva in continuare la clopotel, si nu la mancarea adevarata. ;)
Emi 53:
Matei, poate ai dreptate ,dar eu ii raspundeam lui Caroline,in sensul ca nu demult s-a discutat mult despre aceasta carte,si atunci aveam impresia ca intelegem tot....,probabil ca din rubrica eu intreb si eu raspund este si concluzia ta;practica ne omoara?!,o data , de doua ori , poate chiar de trei , dar exersand, practicand,nu se poate sa nu reusim ;) :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă