Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Marți, 09 Octombrie 2012, 22:28 ---Caro, da-i Providentei si adresa mea. o astept de mult timp.
--- Terminare citat ---
stai sa-mi iasa noul bolentin...pardon carte d'identité...si-ti trimit adresa pe mail. si parol, nu e-n noi insusine, e la mine acasa, trage un pui de somn dupa o betie crunta.
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 10:05 ---stai sa-mi iasa noul bolentin...pardon carte d'identité...si-ti trimit adresa pe mail. si parol, nu e-n noi insusine, e la mine acasa, trage un pui de somn dupa o betie crunta.
--- Terminare citat ---
vaaaaai. ai matolit providentaaaaaaa :(
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 10:43 ---vaaaaai. ai matolit providentaaaaaaa :(
--- Terminare citat ---
era gata matoala. ambetata si cam prafuita. a amestecat bauturile si cica-i parea rau, da' avea un zambet pungas. n-am incredere. asa ca i-am urat...pa.
micaela:
acum ai dat-o si afara?!! OMG. :faint:
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:20 ---acum ai dat-o si afara?!! OMG. :faint:
--- Terminare citat ---
ce, vrei sa platesc intretinerea pentr-o matoala tradatoare???!!! pai n-am platit destul...si recunostinta 0????? nu, nu si iar nu!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă