Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (125/147) > >>

deli_a:
Da, asa e. Vreau doar sa completez cu ceva destul de important, zic eu: comunicare totala nu inseamna ca "tu stii tot despre mine, eu stiu tot despre tine si cu asta, basta !"-nu, asta inseamna o crunta plictiseala.
Intotdeauna am considerat ca plictiseala e unul din cei mai mari dusmani ai oricarei relatii si m-am straduit sa n-o las sa se apropie de noi... e bine ca fiecare sa afle din cand in cand despre celalalt lucruri noi (de bine, evident), fiecare sa incercam sa fim putin mai altfel, sa surprindem, sa iscam un zambet sau chiar sa-i organizam o surprise-party...eu am facut toate acestea, dar...ce sa zic... n-am bagat de seama ca ar fi fost vreun efort... si, cum spuneam, nu am eu competenta si nu-mi place sa dau retete (nici macar de prajituri, ca nu le tin minte  :hammer:)

micaela:
absolut. e nevoie de ludic, de joaca, de creativitate, care sa condimenteze obisnuinta si sa n-o lase sa devina fada.
dincolo de "stiu tot despre"... vine schimbul permanent de informatie, de idei, stari, pareri etc. Asta este, de fapt, comunicare, nu doar cunoastere reciproca.
De aceea cred eu ca fara un fond zdravan de prietenie, relatia decedeaza.

Caroline:
Tac, va ascult si bag la cap... si cred ca tocma incep - in sfarsit - sa multumesc Providentei (sau cum s-o numi).  ;)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Marți, 09 Octombrie 2012, 22:02 ---Tac, va ascult si bag la cap... si cred ca tocma incep - in sfarsit - sa multumesc Providentei (sau cum s-o numi).  ;)

--- Terminare citat ---
Caro, da-i Providentei si adresa mea. o astept de mult timp.

Caroline:
Providenta e in noi insine. Da-ti voie sa-ti construiesti propria ta adresa acolo... urbanistic vorbind.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă