Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Singuratatea in doi

<< < (127/147) > >>

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:25 ---ce, vrei sa platesc intretinerea pentr-o matoala tradatoare???!!! pai n-am platit destul...si recunostinta 0????? nu, nu si iar nu!

--- Terminare citat ---
hai, nu fi intoleranta... o fi avut si ea o slabiciune. maine poate te trezesti cu ea la usa, proaspata, luminoasa, cu flori, fluturasi si inimioare.  ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 11:39 ---maine poate te trezesti cu ea la usa, proaspata, luminoasa, cu flori, fluturasi si inimioare.  ;D

--- Terminare citat ---

Ce-mi place de Lili... are dreptate! Mai ales cand Providenta se rezuma la flori, fluturasi (in stomac) si inimioare (frante). Si nimic dupa...

micaela:
deci nu v-a placut imaginea mea scenica, metafora de Barbie...  ;D
cum ati vrea voi sa arate Providenta? va rog, va rog, fara coasa, da?!  ;D

Caroline:
Providenta "arata" asa cum ne place (sau nu nu place) sa ne vedem in oglinda.  :angel:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 10 Octombrie 2012, 12:02 ---deci nu v-a placut imaginea mea scenica, metafora de Barbie...  ;D
cum ati vrea voi sa arate Providenta? va rog, va rog, fara coasa, da?!  ;D

--- Terminare citat ---
aaaa....sa zic ca bunica din ceaslov?? ...providenta e o ...zana. si ca toate zanele, e blonda. si ca toate blondele, e capricioasa. si are prea multe fitze pentru puterea mea de intelegere, oricum limitata (ca a unui corporatist infatuat si robotic, care inca mai sunt).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă