Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:04 ---eu am o nedumerire...de ce doamnele din SC foarte multumite de o relatie sunt numai cele al caror partener a plecat dintre vii? Oare nu cumva, memoria selectiva (creierul nostru are tendinta de a-si reamini numai partile bune) ridica pe un piedestal calitatea relatiei? interogatia mea este sincera. :)
--- Terminare citat ---
mica, poate ca sunt doamne in SC care nu au fost multumite de relatie si-n care partenerul lor e plecat dintre cei vii, dar nu posteaza. cunosc eu cateva cazuri in viata reala, daca aici n-or fi....
in cazul meu nu e vorba de a ridica pe un piedestal pe nimeni, nu fara merite. cei care ma cunosc stiu ca nu-s genul care sa fac asta. insa relatia mea "de suflet" a fost minunata per ansamblul ei fara s-o infloresc post-mortem; inca de la inceput a fost atractie, ne-am clarificat prioritatile, ce ne doream fiecare sa traim in relatie, am gasit enorm de multe similitudini, ne-am acceptat cu bune si cu rele, cu calitati si defecte, ne-am completat in cel mai armonios mod cu putinta pe toate planurile, ne facea placere sa petrecem timp impreuna facand diverse activitati, abia asteptam sa ne regasim dupa o zi de munca; uneori comunicam telepatic, alteori ni s-a intamplat sa stim ce-o sa spuna celalalt inainte sa deschida gura. am fost intotdeauna constienta ca nu-i perfect, ca are si el partile lui mai putin bune, dar pe care le-am acceptat pur si simplu, fara niciun efort. a fost partenerul perfect pentru mine in acel moment :)
micaela:
te cred, Guess. Esti fericita ca ai avut parte de asta. A fost un DAR pe care poti sa-l pretuiesti toata viata. :)
Guesswho:
sa stii ca da, mica. indiferent ce mi-o fi dat sa traiesc mai departe, am avut acest om minunat si de valoare in viata mea. nu multe au norocul asta. un minunat DAR.
insa io mai sper si pentru viitor, sa stii.
inca mai completez lista, inca mai cer, inca "vad" , inca nu renunt. ;) :)
steliana:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:04 ---eu am o nedumerire...de ce doamnele din SC foarte multumite de o relatie sunt numai cele al caror partener a plecat dintre vii? Oare nu cumva, memoria selectiva (creierul nostru are tendinta de a-si reamini numai partile bune) ridica pe un piedestal calitatea relatiei? interogatia mea este sincera. :)
--- Terminare citat ---
in cazul meu te dumiresc imediat ... al meu sot este "raposatul" printre cei vii :) asa l-am numit ori de cate ori cineva ma intreba de el. nu pot descrie frumusetea relatiei dar - am fost colegi de clasa din primul an de liceu, cand ne-am casatorit am trait impreuna asa cum credeam ca nu o mai face nimeni - am preferat sa pastrez spiritul ei ...
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:31 ---sa stii ca da, mica. indiferent ce mi-o fi dat sa traiesc mai departe, am avut acest om minunat si de valoare in viata mea. nu multe au norocul asta. un minunat DAR.
insa io mai sper si pentru viitor, sa stii.
inca mai completez lista, inca mai cer, inca "vad" , inca nu renunt. ;) :)
--- Terminare citat ---
Keep wanting. cu siguranta se va indeplini. :)
eu nu mai reusesc sa vreau.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă