Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
deli_a:
@guesswho: nu, nu e teorie, draga mea... iubitul meu ma vegheaza de sus, din ceruri... si prietenele m-au invatat sa nu plang pentru ca am pierdut, ci sa ma bucur ca am avut (mai corect spus:am trait !!)
Crede-ma, exista relatie calda si vie si adevarata si dupa 30 de ani traiti curat impreuna !!! (curat=fara crize majore, fara tradari, etc.)
Eu zic ca, evident, evoluam (sau macar ne schimbam) continuu, dar daca alaturi e un om de valoare, poate fi interesant sa iubesti acest nou om in care s-a transformat cel drag...(nu stiu daca m-a inteles cineva ?-comunic mult mai bine "in real", ma ajuta mult partea de comunicare non-verbala...)
Caroline:
Deli_a, eu iti multumesc din suflet pentru curajul de a si scrie despre ceea ce ne-ai vorbit noua, cand ne-am intalnit, atat de frumos.
Admir foarte mult curajul tau de a trai din plin si dupa, chiar daca... Mie, de exemplu, mi s-au intamplat miracole mult mai banale si mai terne, si tot mi-a fost greu sa-mi revin... mult timp.
Insa tu chiar n-ai trait degeaba... :kissing:
Guesswho:
--- Citat din: deli_a din Luni, 08 Octombrie 2012, 15:52 ---@guesswho: nu, nu e teorie, draga mea... iubitul meu ma vegheaza de sus, din ceruri... si prietenele m-au invatat sa nu plang pentru ca am pierdut, ci sa ma bucur ca am avut (mai corect spus:am trait !!)
Crede-ma, exista relatie calda si vie si adevarata si dupa 30 de ani traiti curat impreuna !!! (curat=fara crize majore, fara tradari, etc.)
Eu zic ca, evident, evoluam (sau macar ne schimbam) continuu, dar daca alaturi e un om de valoare, poate fi interesant sa iubesti acest nou om in care s-a transformat cel drag...(nu stiu daca m-a inteles cineva ?-comunic mult mai bine "in real", ma ajuta mult partea de comunicare non-verbala...)
--- Terminare citat ---
te inteleg deli_a mai bine decat ai crede. de ce? pentru ca am trecut printr-o astfel de experienta, finalizata cu moartea barbatului iubit. n-am avut 30 de ani impreuna, ci mult mai putini, dar am trait totul atat de intens si de frumos....stiu ca se poate si e foarte adevarat ce ai spus, "daca ai alaturi un om de valoare"...
chiar daca candva m-a durut enorm pierderea lui, dupa un timp am putut spune ca sunt o norocoasa ca l-am avut si ca am trait ceva special impreuna.
ce pot sa spun? nu stiu cat timp a trecut de la "despartirea" voastra, insa din modul in care vorbesti despre asta reiese ca esti o femeie puternica, cu un suflet foarte frumos.
eu iti doresc putere sa mergi mai departe, mult bine si multa iubire! :)
Matei:
delia + guesswho: sus inima :kissing:
micaela:
eu am o nedumerire...de ce doamnele din SC foarte multumite de o relatie sunt numai cele al caror partener a plecat dintre vii? Oare nu cumva, memoria selectiva (creierul nostru are tendinta de a-si reamini numai partile bune) ridica pe un piedestal calitatea relatiei? interogatia mea este sincera. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă