Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Singuratatea in doi
micaela:
--- Citat din: steliana din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:40 ---in cazul meu te dumiresc imediat ... al meu sot este "raposatul" printre cei vii :) asa l-am numit ori de cate ori cineva ma intreba de el. nu pot descrie frumusetea relatiei dar - am fost colegi de clasa din primul an de liceu, cand ne-am casatorit am trait impreuna asa cum credeam ca nu o mai face nimeni - am preferat sa pastrez spiritul ei ...
--- Terminare citat ---
superb. asa si trebuie. sa pastrezi frumosul din ce a fost si sa "uiti" ceea ce a fost urat. nu foloseste la nimic rumegarea perioadei proaste. :)
steliana:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:50 ---superb. asa si trebuie. sa pastrezi frumosul din ce a fost si sa "uiti" ceea ce a fost urat. nu foloseste la nimic rumegarea perioadei proaste. :)
--- Terminare citat ---
am pastrat si pastrez cu sfintenie frumusetea din frumosul daruit si primit, copii :)
era un punct demotivational ... "cand cineva iti face un rau, iarta-l! dar retine-i numele " ;D exact asta am facut, ii port si acum numele :buck2:
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:21 ---...uneori comunicam telepatic, alteori ni s-a intamplat sa stim ce-o sa spuna celalalt inainte sa deschida gura. am fost intotdeauna constienta ca nu-i perfect, ca are si el partile lui mai putin bune, dar pe care le-am acceptat pur si simplu, fara niciun efort.
--- Terminare citat ---
Atunci poate ca n-ar trebui sa ma plang nici eu... :whistle:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 08 Octombrie 2012, 21:36 ---Atunci poate ca n-ar trebui sa ma plang nici eu... :whistle:
--- Terminare citat ---
tele(simpa)ticelor. :)
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Luni, 08 Octombrie 2012, 19:50 ---superb. asa si trebuie. sa pastrezi frumosul din ce a fost si sa "uiti" ceea ce a fost urat. nu foloseste la nimic rumegarea perioadei proaste. :)
--- Terminare citat ---
.....sa nu uiti, Darie...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă